Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicerådgivare/Reservdelsman till Bilmetro Falun

Servicerådgivare/Reservdelsman till Bilmetro Falun

Bilmetro Falun · Falun · Ansök senast 9 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bilmetro Falun har hand om försäljning, verkstad och reservdelar till Volkswagen, VW Transport och SEAT. Nu söker vi dig som vill ingå i ett start team med servicerådgivare, reservdelsmän, fordonstekniker och garantihandläggare. Som medarbetare är du en viktig del i vår målsättning - din bästa bilaffär. Därför erbjuder vi löpande utbildningar, etablerade rutiner och processer samt engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Som Servicerådgivare/Reservdelsman har du en nyckelroll i relationen till kunden och verkstad, du tar dagligen emot kunder och löser deras ärende på bästa sätt. Du ansvara för kundens upplevelse av serviceprocessen genom att ta emot och svara på frågor kring service- och reparationsarbeten, bokning och planering för personbilstekniker samt hantera garanti- och försäkringsärenden. Du ansvarar även för frågor kring reservdelar, in- och utlämning av bilar samt betalning och frågor kring fakturor och prisuppgifter.

Vi söker dig som:
  • Brinner för kundservice och bilbranschen samt har ett stort intresse, vilja och engagemang för ditt arbete
  • Har erfarenhet av att hantera kundrelationer och serviceinriktat arbete, meriterande om du tidigare har arbetat som servicerådgivare eller reservdelsman
  • Har fordonskunskap och B-körkort
  • Är en van IT-användare, gärna med erfarenhet av AutoMaster
  • Slutfört gymnasium
  • Du behärskar svenska i tal och skrift, övriga språk ser vi som meriterande
Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och utvecklar din kompetens. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilmetro Falun

Placering

Falun

Kontaktperson

Bilmetro AB

bilmetro@bilmetro.se023-79 25 00

Dela jobbannonsen

Anmäl annons