Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicerådgivare

Bilia Mercedes · Huddinge · Ansök senast 1 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att möta kunder och ge dem bästa tänkbara service? Då är det kanske dig vi söker som vår nya servicerådgivare till Bilia Mercedes-Benz i Länna. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som servicerådgivare hos Bilia Mercedes-Benz tar du emot våra kunder på plats, via telefon och mail. Du ger råd kring service och reparationer, lämnar ut prisuppgifter, hanterar försäkringsärenden samt skapar arbetsordrar. Stor vikt läggs vid god service och bra kundbemötande. Du blir en del av ett team där vi tillsammans jobbar för att skapa ett roligt och positivt arbetsklimat.

Vad vi önskar av dig

Du är van att arbeta med kunden i fokus och vi ser gärna att du har arbetat i butik eller med något annat serviceyrke tidigare. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i bilbranschen kan vara en fördel. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Vidare är du flexibel och finner dig väl till rätta med ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia Mercedes-Benz anläggning i Länna. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilia Mercedes

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Shervin Zarei

shervin.zarei@bilia.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons