Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicerådgivare

Din Bil Sverige AB Bollnäs · Bollnäs · Ansök senast 6 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett högt kundfokus, tekniskt intresse och är lösningsorienterad? Nu söker vi en Servicerådgivare till Volkswagen Bollnäs som vill vara med på resan mot hållbar mobilitet och branschens bästa serviceupplevelse.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare är du vårt ansikte utåt och spindeln i nätet mellan kund och verkstad där vi är auktoriserad av Volkswagen, Skoda och Volkswagen transportbilar. Dina arbetsuppgifter är att boka in kunder för service och reparationer, planera arbetet för våra tekniker och tillsammans med kollegorna sköta reservdelsförsäljningen. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden professionell service vilket kräver att du har högt kundfokus och kan hantera många processer samtidigt som du alltid eftersträvar kvalitet.

Kvalifikationer

Du har godkänd gymnasial utbildning och har flerårig erfarenhet av arbete i en kundfokuserad verksamhet. Du har ett stort tekniskt intresse och gärna erfarenhet från vår bransch. Arbetet kräver att du har god datorvana, lätt för att utrycka dig på svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Har du tidigare arbetat i systemen Automaster och Elsa är det meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas som servicerådgivare bör du gilla att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett stundvis högt tempo. Detta ställer krav på hög servicemedvetenhet, god kommunikativ förmåga samt en förmåga att hantera ett arbete där mycket händer samtidigt.

Du har ett tekniskt intresse samt en förmåga att lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Din Bil Sverige AB Bollnäs

Placering

Bollnäs

Dela jobbannonsen

Anmäl annons