Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicerådgivare till Möller Bil Lindesberg

Servicerådgivare till Möller Bil Lindesberg

Möller Bil Sverige AB · Lindesberg · Ansök senast 30 apr.

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker servicerådgivare med ansvar för reservdelar till Möller Bil Lindesberg

Som servicerådgivare har du daglig kontakt med våra kunder. Du vägleder kunden i tekniska frågor, bokar tid och upprättar kostnadskalkyler. Du hanterar telefon, garantifrågor samt fakturering och din uppgift är att alltid se till att kunden blir nöjd med vårt sätt att lösa deras ärende. Rollen innebär ett självständigt arbete där du leder och planerar den dagliga produktionen på verkstaden samtidigt som du arbetar i ett team med tekniker, reservdelspersonal, säljare och platschef. Tillsammans arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi erbjuder
  • En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • En arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet från att ha arbetat med kundservice
  • Dator- och systemvana samt goda administrativa färdigheter. Meriterande om du tidigare arbetat i system som Auto-Master, Elsa, Etka, Saga och Cabas
Vi söker dig som drivs av att leverera med kvalitet och du är alltid beredd att göra det lilla extra för att göra kunden utomordentligt nöjd. Du har lätt för att följa processer och rutiner och har inga problem med att planera ditt arbete, och omprioritera om situationen kräver det. Du hanterar stress på ett strukturerat och professionellt sätt och du har ett stort engagemang för ditt arbete. Att känna ansvar och nå uppsatta mål är viktigt för dig och du ser fördelarna med ett bra team för att lyckas fullt ut.

Som person är du öppen och omtänksam i ditt bemötande och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter, både med kunder och med medarbetare. För att kunna leverera med hög kvalitet krävs det att du är noggrann och gillar ordning reda. Våra kunder ska alltid vara utomordentligt nöjda efter sitt besök.

För mer information kontakta Per Arne Lööv, Platschef Örebro. Du är välkommen att skicka din ansökan senast 2022-04-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Välkommen till Möller Bil Lindesberg!
Möller Bil Lindesberg ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Möller Bil Sverige AB

Placering

Lindesberg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons