Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicerådgivare till Engströms Bil!

Servicerådgivare till Engströms Bil!

Engströms Bil · Linköping · Ansök senast 25 feb. (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du ett stort fordonsintresse och vill vara en del av en häftig bransch i förändringsfas? Är du också en driven person som älskar att arbeta med människor och service? Då är det DIG vi söker, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Engströms Bils servicerådgivare till deras anläggning i Linköping. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Engströms Bil.

Engströms Bil är ett familjeföretag med fokus på nytänkande och arbetar stolt med marknadens bästa varumärken.
De månar om både medarbetare och kunder och oavsett om du är ny hos Engströms eller har känt dem i flera år, är det lika viktigt att du ska känna dig som en del av gemenskapen.

På anläggningen i Linköping finns en modern bilhall av demobilar, men också en komplett verkstad för att göra kundernas affärer smidigare. På personbilsverkstaden arbetar idag 10 härliga servicerådgivare och en teamledare, men de behöver nu utöka med två servicerådgivare, och det kan vara Du. För att du ska få bästa tänkbara start i din nya roll ges du i starten av din anställning en gedigen utbildning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds
  • En stabil och trygg arbetsplats
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • Att ingå i ett team där samarbete och arbetsglädje är i fokus
Arbetsuppgifter
Som servicerådgivare arbetar du i kundmottagningen med att ta emot verkstadskunder, såväl fysiskt över disk som via telefon och mail. Det innebär arbetsuppgifter med bland annat av att boka in kunder på service och reparationer. Därför är tätt samarbete mellan alla olika avdelningar viktigt för att processen ska flyta på så smidigt som möjligt för kunderna. Du kommer vidare med din kompetens vara med och stötta kollegor i fordonsfrågor samt bidra till att utveckla verksamheten hos Engströms.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet i en serviceroll
  • Har hög förståelse och nyfikenhet kring dagens fordon och dess teknik där kompetensen kommer från utbildning eller arbete
  • Hanterar både svenska och engelska väl i både tal som skrift då det krävs i dialog med kunder.
  • Har B-körkort
  • Har god datorvana
  • Har du tidigare arbetslivserfarenhet som just servicerådgivare ser vi detta som meriterande
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är engagerad, ansvarsfull och gillar att samarbeta för att uppnå resultat. Vidare arbetar du alltid med kunden i fokus och trivs att arbeta i ett högt tempo.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Engströms Bil

Placering

Linköping

Kontaktperson

Emelie Johansson

emelie.johansson@pn.se

Dela jobbannonsen