Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicemedarbetare (patrullbil lokalvård)

Servicemedarbetare (patrullbil lokalvård)

Hemtrivsel · Umeå · Ansök senast 5 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hemtrivsel i Umeå söker nu omgående personal för arbete på heltid med placering i patrullbil.

För att passa in hos oss vad gäller den här tjänsten ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint hos våra många kunder. Under din arbetsdag kommer du ofta att arbeta med en kollega och ni kommer tillsammans att utföra flertalet städ av varierande typ, så som hemstäd/företagsstäd/flyttstäd/trapphusstäd etc under er arbetsdag.

Som person är du positiv, effektiv och flexibel med god känsla för service och kundbemötande. Noggrannhet och arbetsstolthet är viktiga för dig - och du trivs när det händer mycket under en dag (och självklart när du får samarbeta och bolla idéer med din kollega)!

Vi vill gärna att du har erfarenhet av varierade områden inom lokalvård. Mycket meriterande är om du har gedigen erfarenhet inom hemstäd.

Då du som anställd kommunicerar mycket med kontoret och våra många kunder behöver du ha goda kunskaper i svenska både vad gäller tal och att läsa instruktioner.

Eftersom tillsättning av den här tjänsten kommer att ske omgående ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Observera att körkort är ett krav för tjänsten och att belastningsregister kontrolleras vid anställning.


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hemtrivsel

Placering

Umeå

Kontaktperson

Allservice Hemtrivsel i Norr AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons