Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serviceledare till norra Stockholm

Serviceledare till norra Stockholm

Linde Material Handling · Sigtuna · Ansök senast 16 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vill du arbeta hos en trygg arbetsgivare och har ett stort intresse för människor och teknik? Vi söker nu en serviceledare med placering i norra Stockholm.

Vi är ett av branschens starkaste bolag på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Vår nuvarande serviceledare går vidare till nya utmaningar inom företaget och vi söker nu en ersättare.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som serviceledare kommer du leda och fördela arbete för dina servicetekniker på fält i området norra Stockholm. Som serviceledare har du personalansvar vilket innefattar bland annat rekrytering, medarbetarsamtal, lönesättning, bedömning av prestationer, medarbetarnas kompetensutveckling samt uppgifter inom arbetsmiljö och rehabilitering. Du planerar, följer upp och säkerställer att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga säkerhet, effektivitet, kvalitet och servicegrad. Den service och utrustning som vi levererar ska fungera så bra att den överträffar kundens förväntningar.

Du rapporterar till den regionala servicechefen och utgår från vårt regionkontor i Rosersberg.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom fordonsteknik eller liknande. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av att självständigt bedriva operativ arbetsledning inom en teknisk bransch. Det är meriterande om du har vana att leda tekniker på distans. Du kan planera, prioritera och fördela arbete samt har en god administrativ förmåga och IT-vana. Meriterande är om du har arbetat med ekonomisk uppföljning, har lätt att sätta dig in i nyckeltal och har arbetat i affärssystemet SAP. B-körkort är ett krav och du behärskar engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen söker vi en lösningsorienterad och positiv ledare som sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och föredrar att arbeta operativt med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av servicechef Mikael Manderbacka på 070-8814202.

I tjänsten förekommer regelbundna resor, främst inom regionen.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 16 april 2023. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Läs mer om hur det är att jobba som serviceledare hos oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Linde Material Handling

Placering

Sigtuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons