Serviceledare till Kungälvs Rörläggeri i Göteborg/Mölndal

Kungälvs Rörläggeri AB · Mölndal

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland och Sverige.

Vi går mot en spännande framtid där vår serviceavdelning har som mål att bli ännu större och ännu bättre. Vi ska lyckas nå detta mål samtidigt som en av våra omtyckta serviceledare går i pension och därför är det viktigt att även hans ersättare trivs i rollen att få vara med och påverka och utveckla affärsområde Service.

Kungälvs Rörläggeri är det lilla bolaget i det stora formatet. Inget jobb är för litet eller för stort. Det ställer stora krav på alla som arbetar på bolaget. Det handlar om att ta stort eget ansvar för hela kedjan, från första kundkontakt, genom offert och leverans till drifttagning. Du kommer att få arbeta med mindre projekt och orderhantering inom vårt affärsområde Service. Du har en nyckelfunktion i det dagliga arbetet och kommer tillsammans med dina kollegor på montörsidan förenkla och förverkliga kundens behov. Du måste trivas med att få vara med och påverka och vara en del i att fortsätta utveckla bolaget.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer främst bestå av att:
  • Kundkontakt; införsäljning & uppföljning.
  • Planering av arbetsorder
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Ekonomisk uppföljning och kundservice.
  • Säkerställer att miljö-, arbetsmiljö- och övriga myndighetskrav hanteras på rätt sätt.
Vem är du?
Vi ser med fördel att du har relevant högskoleutbildning och/eller flera års montörserfarenhet inom VVS. Vi tror att du är strukturerad och bra på planering och är en god ledare. För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar; tillsammans, trygghet, närhet och utveckling. Vidare så krävs det att du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med såväl kollegor som externa parter. Du innehar B-körkort.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Patrik Hast, Filialchef, på telefonnummer 0704-19 08 40 eller via mail patrik.hast@kror.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Till rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kungälvs Rörläggeri AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Patrik Hast

0704-19 08 40