Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicekoordinator

Styreg AB · Mark · Ansök senast 5 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Servicekoordinator till STYREG
Har du erfarenhet av koordinering och brinner för att skapa god struktur och leverera effektiv service? Är du duktig på att ha många uppgifter samtidigt, prioritera och organisera? Hos STYREG i Kinna erbjuds du en roll med eget ansvar och möjligheter till utveckling.

Arbetsuppgifter

Som servicekoordinator har du en central funktion på STYREG. Du koordinerar serviceteknikernas arbete, har kontakt med deras kunder, leverantörer och ser till att reservdelar finns på lagret.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat;
  • Inköp av reservdelar och ansvara för lagersaldo
  • Svara på samtal och mail från kunder rörande service- och garantiärenden
  • Posthantering och inköp av kontorsmaterial
  • Samordna möten
  • Varumottagning och paketering av reservdelar till kunder och teknikerna
  • Administration och dokumentation
  • Löpande kontakt med dina danska kollegor samt fungera som back-up för den danska avdelningen vid semestrar
Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som koordinator, gärna för tekniker. Du har erfarenhet av administration och inköp och det är en fördel om du tidigare har arbetat i en serviceorganisation och att du är van vid och trivs med kundkontakter och att ge god service. Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att ha många uppgifter igång samtidigt och är duktig på att prioritera och koordinera. Du är van vid att arbeta självständigt och att fatta egna beslut. Du är ansvarstagande och kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. Du har ett tillmötesgående sätt och har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.

STYREG erbjuder dig

Ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter i ett flexibelt och målinriktat företag. STYREG har stort fokus på att utveckla de anställda och tillhandahåller både intern och extern utbildning. Du kommer att få en god introduktion och stöd av erfarna kollegor.

Ansök

I den här rekryteringen har STYREG valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson, på telefonnummer 0709-68 30 20.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Styreg AB

Placering

Mark

Kontaktperson

Elin Jonsson

0709683020

Dela jobbannonsen

Anmäl annons