Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicekoordinator till internationellt företag

Servicekoordinator till internationellt företag

Adecco Sweden AB · Halmstad · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en sann förkärlek till service, grym på administration och arbetat i SAP? Förmågan att koordinera ihop olika uppgifter och hålla huvudet kallt när det blir stressigt? Då har vi ett roligt uppdrag som passar dig!

Om tjänsten
Vår kund är ett stort internationellt företag som är världsledande inom sin bransch, och ligger ca 2 mil norr om Halmstad. Det här är ett företag som har stått stabilt på marknaden i flera år och fortsätter att producera högkvalitativa produkter som räddar liv.
I tjänsten som servicekoordinator kommer du att supportera företagets kunder vid service och felanmälan. Du tar emot ordern/felanmälan från såväl tekniker som kund. Vidare planerar du ut teknikern som skall utföra arbetet i samråd med kunden. Ditt dagliga kontaktnät består av externa kunder, tekniker, säljare och övrig personal internt på företaget. Du är "spindeln i nätet" som kan se helheten i uppdraget. Du kommer att hantera både akuta och planerade ordrar vilket stundtals kan vara hektiskt. Utöver detta kommer du även att ha hand om serviceavtal genom att lägga upp nya avtal, uppdatera befintliga samt ta bort gamla avtal. Även andra administrativa arbetsuppgifter förekommer.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som koordinator inom service eller har arbetat med kundtjänst/kundservice i tidigare tjänster. Du har god administrativ vana och en förmåga att se helheten. Som person är du flexibel och kreativ och duktig på att snabbt hitta lösningar. Du är driven och har alltid glimten i ögat. För att lyckas i tjänsten som servicekoordinator ser vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, har du arbetat i SAP är det meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som servicekoordinator är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter till förlängning hos oss på Adecco.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jeanette Ericsson 0736-847243.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Halmstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons