Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicekoordinator Boon Edam

Boon Edam · Solna

·

Ansök senast 4 apr.

Vi söker en Servicekoordinator!
I rollen som servicekoordinator har du en hel del kontakt med företagets kunder och partners och du kommer att ha ansvar för fakturering samt att säkerställa att rutinerna följs. Även om du delegerar uppgifter vad gäller den praktiska servicen på dörrar så är du ansvarig för att arbetet blir utfört. En stor del av din tid arbetar du administrativt och du tvekar inte att hjälpa dina kollegor vid behov, allt för att ge kunderna bästa tänkbara service! Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara beställning och inköp av material, inventering av servicelager!

Andra exempel på arbetsuppgifter:
 • Ta emot beställningar/felanmälan från kunder och kollegor samt registrera dessa i aktuellt system
 • Ha kontakt med och koordinera arbetet för interna och externa tekniker
 • Kontrollera/attestera inkommande fakturor samt fakturera kunder
 • Informera angående priser och villkor med kunder och partners
 • Medverka till utvecklingen av företagets processer och rutiner
 • Deltagande i semesterplanering
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta i en roll med mycket kundkontakt, har ett tekniskt intresse och uppskattar problemlösning i hög fart!

Vi söker dig som:
Har ett intresse av att lösa problem och av att utveckla befintliga processer. Du tycker dessutom att det är roligt att ha en nära dialog med kunder. Du behöver även ha ett tekniskt intresse samt vilja att lära dig mer inom det.

Vi tror även att du har:
 • Arbetat i en roll med tyngdpunkt på kundkontakt och/eller service under minst ett par års tid
 • Har förståelse för ekonomi och siffror och har ett kostnadsfokus
 • Har god datorvana
 • Kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska i både tal och skrift
 • Har B-körkort
För att lyckas i rollen som Servicekoordinator har du ett intresse och förståelse för teknik men är samtidigt pedagogisk och kan anpassa din kommunikation efter mottagaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll.

Som person är du lösningsorienterad och har förmågan att ansvara för många arbetsuppgifter parallellt. Du arbetar självgående och tar ofta egna initiativ. Du har ett stort fokus på ordning och struktur och ser dig själv som kommunikativ med en god social kompetens. Då du kommer ha mycket kontakt med leverantörer och kunder är det viktigt att du kan föra dig i affärsrelationer och är inte rädd för att förhandla om en sådan situation skulle uppstå.

Boon Edam har ett samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Kommunikationen sköts av Kraftsam Rekrytering och Bemanning AB och för frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mango.dahlstrom@kraftsam.se eller johan@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev där du kort beskriver varför du passar för tjänsten!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boon Edam

Placering

Solna