Serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för kommande uppdrag

Clockwork · Hudiksvall

·

Ansök senast 30 aug.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Brinner du för att ge förstklassig service och älskar kundkontakten? Är du pedagogisk och lyhörd som person? Toppen, då passar det här dig! Vi söker nu kundtjänstmedarbetare som ger det där lilla extra. Detta är inte till något specifikt uppdrag utan vi vill komma i kontakt med dig för kommande uppdrag ute hos våra kunder.

Du blir i första hand anställd av Clockwork och arbetar ute hos vår kund därefter kan det finnas möjlighet till anställning hos företaget. Det kan såväl vara korta som långa uppdrag som kan leda till något långsiktigt.

I rollen som kundtjänstmedarbetare tar du emot inkommande samtal från kunder, administrerar samtalen i olika system och guidar kunden med bästa möjliga service. Du använder telefonen som ditt främsta verktyg samt mail, chatt kan även ingå.

Din profil

Du som söker jobbar kanske idag med kundtjänst och vill ta dig an en ny utmaning eller så jobbar du direkt mot kund i tillexempel en butik. En klar fördel är om du är van att jobba i olika system.
  • Har god systemvana
  • Har goda kunskaper i svenska såväl muntligt som skriftligt
  • Har erfarenhet av kundservice
För att passa i rollen ser vi att du är lyhörd, serviceinriktad och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare är du flexibel och kan anpassa dig efter olika situationer.

Varför ska du välja Clockwork?
Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss?

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har frågor till Linnea Hedenberg på 073- 351 27 84 eller linnea.hedenberg@clwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Hudiksvall

Kontaktperson

Linnea Hedenberg

073-351 27 84