Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serviceinriktad montör till Solklar Markis & Persienn AB

Serviceinriktad montör till Solklar Markis & Persienn AB

Solklar Markis & Persienn AB · Kävlinge · Ansök senast 28 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter 
Till Solklar Markis Persienn AB söker vi en montör för montering, service och reparation av markiser, pergola, gardiner och persienner. Du kommer att arbeta mot både privatkunder och företagskunder i Skåne och utföra arbetet ute på plats hos kund. Arbetet utgår från butiken i Löddeköpinge, där du får dina arbetsordrar och planerar din tid. Du säkerställer att arbetsbilen är förberedd med rätt verktyg och material inför arbetspasset. I det dagliga arbetet samarbetar du med en eller flera erfarna montörer och på sikt kommer du även självständigt att hantera kundkontakter vid exempelvis tidsbokning och merförsäljning.

Arbetstiderna är 08.00-17.00, måndag-torsdag, och 07.00-16.00 på fredagar, med viss flexibilitet. Under högsäsong förekommer övertidsarbete.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet som montör eller motsvarande och tidigare arbetat i branschen. Kanske har du en bakgrund som hantverkare och vi ser gärna att du, genom intresse eller annan arbetslivserfarenhet, har förståelse för byggteknik. Din gymnasieutbildning får gärna vara med praktisk och/eller teknisk inriktning. 

Tjänsten förutsätter att du är praktiskt lagd, serviceinriktad och självgående samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. För dig är god service och ett trevligt bemötande en självklarhet och du är bekväm med att möta kunder och hantera kundkontakter. Du har en positiv inställning och är ansvarstagande och pålitlig som person. Du är en lagspelare, har sinne för detaljer och är mån om att hålla en hög kvalitet i ditt arbete. Egenskaper som ordningssinne, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet värderas högt i tjänsten.

Under högsäsong är det vanligtvis mycket att göra och arbetet ställer då krav på både stresstålighet och flexibilitet. Goda kunskaper i svenska samt B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig 
Möjligheten att arbeta på Solklar Markis Persienn AB i en ansvarsfylld roll, med goda utvecklingsmöjligheter, tillsammans med ett engagerat och kompetent team.

Ansök
Är du rätt person för tjänsten? Sök gärna redan idag, då vi gör löpande urval. Registrera ditt CV på www.jksgroup.se och sök tjänsten via ansökningslänken. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niklas Björk på telefonnummer 042 -12 12 16.


Välkommen med sin ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solklar Markis & Persienn AB

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

JKS Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons