Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serviceinriktad Medarbetare

Ordning & Reda Vby AB · Vännäs · Ansök senast 31 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är ett starkt växande företag i Vännäs med kranskommuner som just nu söker kompetent och serviceinriktad extra personal på deltid med målsättning att det ska övergå till en heltidsanställning längre fram i tiden. Vi jobbar framförallt dagtid men det kan även förekomma kvälls/helgarbete om uppdraget kräver det.

Vi erbjuder i dagsläget ett brett urval av tjänster till företag, privatpersoner, fastighetsägare och offentlig sektor. Vår grund är hushållsnära tjänster med Städning/lokalvård som huvudområde.

Andra tjänster som vi i dagsläget erbjuder våra kunder är Trädgårdsskötsel, snöskottning, rensning, Mindre Bygg&renoveringsuppdrag, flytthjälp, barnpassning och ekonomisk rådgivning.

Hos oss är ingen dag den andra lik utan det kan vara flyttstäd en dag för att sedan skotta snö och måla nästa dag. Beroende på uppdrag så jobbar vi ibland i grupp men du kan även utföra uppdrag själv vilket kräver ett mycket högt ansvarstagande av dig och du bör även tycka om ett omväxlande arbete.

Vem söker vi?

Du ska vara serviceinriktad med tidigare erfarenhet av kundkontakt, du bör ha en fallenhet för service där du alltid är beredd att göra det lilla extra för kunden/uppdraget och vid varje tillfälle leverera ett kundbemötande i världsklass. Bra fysik är ett krav då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande, du behärskar svenska i tal och skrift. Viktiga egenskaper för att leverera våra tjänster är ett stort ansvarstagande, alltid sätta kunden i centrum, positiv och en strävan att ständigt vilja utvecklas. Innan anställning är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister för att vi ska kunna säkerställa vår personal som vi skickar ut till kund är lämpad för uppdraget.

Vilka är vi?

Vi är ett stolt serviceinriktat företag där vår målsättning är att med bra priser, hög kvalite, kompetent personal och ett oslagbart kundbemötande inom kort ska vara det självklara valet i Vännäs med omnejd inom alla sektorer. Vi förstår vikten av att ta hand om våra anställda vilket gör att just du kommer att vara en viktig del i vårt lagbygge. Vi erbjuder självklart ordentliga arbetskläder för uppdraget, friskvårdsbidrag, utbildning och annan regelbunden uppskattning för våra anställda.

Vi sätter stor vikt i din personliga lämplighet. Meriterande är om du tidigare har någon erfarenhet av hemstäd/flyttstäd/butiksstäd/kontorsstäd/ Trädgårdsskötsel/bygg&Renovering. För rätt person så ser vi i dagsläget inget hinder att du har en annan deltidsanställning som du till en början kan kombinera med en anställning hos oss. Anställningen kommer att börja med en provanställning på 3 månader.

Urval sker löpande så vi ser fram emot att läsa just din ansökan, bifoga cv & personligt brev i din ansökan och maila till info@ordningochreda.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ordning & Reda Vby AB

Placering

Vännäs

Kontaktperson

Ordning och Reda Vby AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons