Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serviceingenjör till Schneider Electric

Schneider Electric · Luleå · Ansök senast 25 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som serviceingenjör kommer du få ett arbete med stor varitation, där dina arbetsuppgifter främst kommer centreras kring avhjälpande och förebyggande underhåll av utrustning i ställverksanläggningar. Vidare kommer du fungera som säljstöd och resurs vid olika projekt, bland annat inom förebyggande underhåll, felsökning, reparation, uppgraderingar och ombyggnationer av kunders kraftutrustningar. I rollen genomför du också planerade underhåll och ibland mer akuta uppdrag på ställverk hos våra kunder i regionen.

För dig som vill uppleva mer än Norrbotten kommer möjlighet till resor internationellt vara aktuellt när du blivit varm i kläderna.

Du kommer arbeta hos våra kunder som återfinns i inom industri-, gruv- och energibranschen.

Din profil

Vi söker dig som har stort intresse för elkraft. Vi tror också att du har erfarenhet av att jobba mot ställverksmiljöer. Det är meriterande om du har god förståelse för enlinjescheman, felsökning samt att arbeta efter kretsscheman. Erfarenhet inom apparatservice är önksvärt samt grundläggande kunskap i reläskyddsteknik i 400V-anläggningar och uppåt. Vidare är du händigt lagd och har förståelse för felsökning/reparation av olika sorters mekaniska funktioner.

För att lyckas i rollen har du förmågan att skapa goda relationer, är ansvarsfull och självgående med kapacitet att planera, driva och följa upp flera projekt och aktiviteter parallellt. Du uttrycker dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 25 April, via www.clockworkpersonal.se. För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Isak Bergström 0708215317 alternativt Mattias Adolfsson på tfn: 0733512725.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Schneider Electric

Placering

Luleå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons