Serviceelektriker

ELTJÄNST I ÄNGELHOLM & BJÄRE AB · Båstad

·

Ansök senast 26 feb. (1 dag kvar)

Vid ansökan:Ange referens Bjäre i din ansökan

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet i rollen som elektriker samt gymnasial utbildning och att du innehar ECY-certifikat.


För att du ska trivas i rollen som serviceelektriker hos oss, är du serviceinriktad och tycker om kundkontakt. Samt är en kreativ problemlösare och engagerad att jobba både självständigt och i team med dina kollegor.


Arbetsuppgifter består av att utföra servicearbeten hos privat och företagskunder som bland annat kan innefatta felsökningar, ny produktion, skötsel, underhåll, installationer, energiteknik m.m.

Eltjänst i Ängelholm & Bjäre AB är ett familjeföretag som arbetar med största engagemang och intresse för våra medarbetare och kunder.


Företaget drivs i dag av 40 härliga medarbetare fördelat på fyra orter- Västra Karup, Ängelholm, Laholm, Örkelljunga.

Vi riktar oss till privata hem, offentliga miljöer, små och stora företag, fastighetsbolag och har kompetens inom elinstallationsservice, serviceavtal, el-entreprenad, kyl- och vitvaruservice, industri, energiteknik.


Eltjänst i Ängelholm & Bjäre AB är en del av Elkedjan.

Elkedjan är en svensk kedja ägd av 180 lokala elinstallatörsföretag i Sverige.

Tillsammans kan vi vara det familjära lokalt förankrade företaget, men med styrkan att gemensamt kunna förhandla som 180 elinstallatörsföretag om bättre inköpspriser och andra villkor, som i slutändan kommer våra medarbetare och kunder tillgodo.


Välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ELTJÄNST I ÄNGELHOLM & BJÄRE AB

Placering

Båstad

Kontaktperson

Eltjänst i Ängelholm & Bjäre AB

Vid ansökan:Ange referens Bjäre i din ansökan