Serviceelektriker

LANI Eltjänst AB · Helsingborg

·

Ansök senast 25 nov. (Idag)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Arbetsförfrågan i din ansökan

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Lani Eltjänst AB är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en kvalitetsmedveten serviceelektriker!

Tjänsten som serviceelektriker innefattar att:
• Självständigt planera, samordna och utföra serviceuppdrag och driftunderhåll åt våra kunder.
• Ansvara för uppdragets tekniska utförande.
• Inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom service eller entreprenad. Det är av stor vikt att du har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Har du erfarenhet av industri, KNX eller el förstyr ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Lani Eltjänst AB behöver du vara driven, ha framåtanda och ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan!
Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev till info@lanieltjänst.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LANI Eltjänst AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

LANI Eltjänst AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Arbetsförfrågan i din ansökan