Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serviceelektriker Göteborg

Certified Nordic Personnel AB · Göteborg · Ansök senast 2 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten:

Som elektriker/tekniker hos oss ansvarar du för att utföra tillsyn och skötsel av anläggningar, optimera tekniska installationer och utrustningar i byggnader samt hantera felanmälda ärenden. Du svarar även för underhållsplanering, samt arbetar med ständiga förbättringar inom, driftsäkerhet, underhållsekonomi och miljö. Allt enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av drifttekniskt arbete i fastigheter. Vi ser gärna att du har kunskap inom automation, ventilation, övervakningssystem samt styr- och reglerteknik. Har du dessutom arbetat med ritningar och teknisk dokumentation är det meriterande.

Du ska vara självgående och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. Du behärskar svenska i tal och skrift samt är bekväm med att läsa och tala engelska. B-körkort krävs.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett intresse för teknik och tycker om att lösa problem. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Varför välja CNP?

  • Konkurrenskraftig lön
  • Frivilliga aktiviteter med firman så som sommarfest och julbord
  • Vi är synliga och finns där för dig, då vi ofta är på platsbesök där just du arbetar
  • Friskvårdsbidrag där du bland annat kan utföra din favoritsport eller gå på spa
  • Möjlighet till att månadsvis få ta del av upplevelser, presenter och bonusar

Om oss

Vi grundades 2012 av Knut-Arild Renstrøm. Knut-Arild har många års erfarenhet inom byggbranschen som snickare, bas/ byggledare och ordförande i Norge. Han upplevde att ett företag som CNP saknades. Det var dags att skapa ett tryggt alternativ för företag där säkerhet, certifierad - och skandinavisk talande expertis var av högsta prioritet.

10 år senare öppnat möjligheten till att starta CNP Sverige med huvudkontor i Göteborg, med inriktning på entreprenad och olika industrier. Vi är nu över 90 stolta elektriker som levererar nordisk certifierad expertis i både Norden, Europa och Asien.

Med hjärtat på rätt ställe gör vi alltid det som är bäst för våra elektriker. Detta uppnår vi genom att applicera rätt kompetens på rätt plats med hög effektivitet och träffsäkerhet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Certified Nordic Personnel AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Certified Nordic Personnel AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons