Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicechef Parts and Services Surface Drills

Servicechef Parts and Services Surface Drills

Sandvik Mining and Rock Solutions - Järfälla · Järfälla · Ansök senast 4 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Sandvik Mining and Rock Solutions strävar vi efter att kontinuerligt överträffa våra kunders förväntan och som en världsledande leverantör av utrustning och service inom gruv- och anläggningsindustrin är vi lika stolta över vår historia som vår vision. Med 150 år i bagaget har vi rätt kunskap för att erbjuda de lösningar våra kunder behöver för att lyckas i sin dagliga verksamhet och med stort driv och siktet inställt på framtiden utvecklar vi hela tiden ny teknik.

Vår serviceorganisation växer starkt från norr till söder och vi behöver nu fler engagerade medarbetare till vårt team. Vi söker därför en servicechef till vår verkstad i Järfälla, Stockholm. Är du sugen på ett omväxlande jobb, där du får kombinera ditt intresse för både människor och maskiner samtidigt som du rör dig i spännande miljöer och där kunden är i centrum av vår leverans? Då är det här jobbet för dig!

Om jobbet

Som servicechef har du personalansvar för en grupp servicetekniker som arbetar med våra produkter inom borrning ovan jord. Du ansvarar för ekonomi, kvalitet, hållbarhet och leverans – alltid med säkerheten i främsta fokus – och du bidrar till en väl fungerande arbetsmiljö där människor trivs och presterar. Ett av dina viktigaste uppdrag är att se till att vårt arbete flyter på och att det finns både strukturer, processer och system som stöttar vår leverans. Du har en tät dialog med befintliga kunder för att förstå deras behov och du skapar nya affärsmöjligheter för att stärka vår position på marknaden. Du samarbetar också aktivt med vårt säljteam.

Du är placerad i Stockholm, på vår verkstad i Järfälla. Resor ingår i arbetet.

Vem du är

Vi söker dig som har bred teknisk kompetens, kunskap inom automation samt erfarenhet av att arbeta i liknande roller inom en industriell miljö. Goda kunskaper i Office 365 är nödvändigt och det är en fördel med erfarenhet av systemet EQ-modul. Då vi arbetar både lokalt och globalt behöver du kunna svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som ledare är du dynamisk, prestigelös och engagerad och du gillar att utveckla både människor och processer. Tillsammans med teamet gör du det lilla extra för att säkerställa stabila och effektiva leveranser. Ditt ledarskap är tryggt, öppet och inbjudande och du hjälper oss att prioritera rätt saker och skapar en kultur där samarbete, förtroende och resultat är ledord – helt enkelt en service i världsklass! Du genererar goda resultat med kunden i fokus och utifrån ett helhetsperspektiv arbetar du proaktivt för att nå våra mål. Att du även skapar hållbara och lönsamma relationer både internt och externt är en självklarhet.

Att arbeta med oss

På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar, tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Vill du veta mer om oss tipsar vi om ett besök på vår hemsida, LinkedIn eller Facebook.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-04.

Läs mer om Sandvik Group och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0043489.

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Mats Johansson, rekryterande chef, 079-061 22 12

Fackliga kontaktpersoner:

  • Stefan Norell, Unionen, 070-616 16 83
  • Linda Adamsson, Ledarna, 026-26 16 01

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Ansvarig rekryterare

Jessica Hill Holm

Sandvik Mining and Rock Solutions är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande leverantör av maskiner, verktyg, reservdelar, service, digitala lösningar och teknologier för ökad hållbarhet ​för gruv- och anläggningsindustrin. Tillämpningsområden omfattar bergborrning, bergavverkning, lastning och transportlösningar, tunneldrivning och stenbrytning. Omsättningen 2021 var cirka 41 miljarder SEK och antalet anställda omkring 15 ​600.​

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sandvik Mining and Rock Solutions - Järfälla

Placering

Järfälla

Kontaktperson

SANDVIK AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons