Jobbsafari är en del avschibsted logo

Service Tekniker till Luleå

Power · Göteborg · Ansök senast 7 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en problemlösande tekniker som drivs av att arbeta i förändring och vill jobba med ett av världens starkaste varumärke Caterpillar? Om svaret är ja, då är detta en tjänst för dig!

Vi söker nu en driven och självständig servicetekniker inom elkraft med ett arbetssätt som kännetecknas av struktur, gott samarbete, bra omdöme, ett stort säkerhetsfokus och att du agerar i enlighet med mål och riktlinjer.

Du som söker är av natur kommunikativ mot kunder och arbetskamrater, samt har ett sunt affärssinne och är mål- och resultatinriktad.

Om tjänsten

Som servicetekniker hos oss kommer du att vara delaktig i att driftsätta och underhålla större som mindre anläggningar för främst reservkraft runt om i landet. I arbetsuppgifter ingår också felsökning och reparation.

Du skall ha god teknisk förståelse för att kunna utvärdera och analysera mätningar, samt läsa teknisk dokumentation såsom t.ex. elschema etc.

Tjänsten utgår från Gävle och innehåller resor, främst inom Sverige och även resor till övriga Europa kan förekomma.

Andra uppgifter som kan förekomma är montage och montageledning vid installation av reservkraftsanläggningar och dess kontrollutrustning.

Om Zeppelin Power System

Zeppelin Power System är exklusiv återförsäljare och servicelämnare för Caterpillars motor- och generatorprogram i Sverige. Vi erbjuder kompletta motor- och energisystem samt service, baserade på Caterpillars motorprogram som sträcker sig från 6,4 till 5.650 kW. Vi jobbar med nyförsäljning och service av motorer och generatorer för marina applikationer, Industrimotorer för OEM-applikationer, elkraftgenerering för primär och sekundärapplikationer samt motorer och generatorer för lokapplikationer.

Din bakgrund
  • Minst gymnasium med inriktning på el.
  • Goda förkunskaper om elkraft och generatoraggregat.
  • Erfarenhet av styrsystem som Deif, ComAp eller Deep Sea är meriterande.
  • God kännedom om starkströmsföreskrifter, elstandard och elmarknaden generellt är meriterande.
  • Svenska och Engelska, flytande i tal och skrift.
Din profil

Som person är du strukturerad, noggrann och har lätt för att kommunicera. Då vi är ett litet team i en stor organisation så behöver du trivas med att arbeta både självständigt och i team, planering och flexibilitet är viktiga ledord.

För att bli framgångsrik i din roll är det viktigt att du har en utmärkt samarbetsförmåga i din relation med kollegor, kunder samt vår huvudleverantör Caterpillar och andra underleverantörer.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Placering? Luleå

Frågor? Ring Rade Stajcic: 076-1390696

Unionens representant Jessica Högman: 031-606 492

Intresserad?

Skicka din ansökan senast den 2021-11-07. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Power

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons