Jobbsafari är en del avschibsted logo

Service Technician Fredrika

Vestas · Åsele · Ansök senast 26 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du intresse och erfarenhet av el, mekanik och hydraulik? Brinner du för förnyelsebar energi och vill ha ett fysiskt och utmanande arbete? Som servicetekniker på Vestas får du möjlighet att utvecklas inom en ständigt växande organisation med den senaste teknologin inom vindkraft.

Vestas Northern and Central Europe är en affärsenhet som omfattar Skandinavien, Storbritannien, Irland, Polen, Finland, Baltikum, Tyskland, Benelux såväl som Östra Europa samt södra delen av Afrika. Vi ansvarar för försäljning, projekt, installation och service för vindparker i dessa regioner. Vi har ett regionalt kontor i Malmö såväl som lager runtom i länderna.

Service Nordics ansvarar för service och underhåll av våra vindkraftverk i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vestas Northern and Central Europe strävar efter att vara den högst presterande affärsenheten inom Vestas, gällande såväl modern energi och kundnöjdhet som att vara den mest attraktiva arbetsplatsen. Med dessa ambitioner har serviceteknikern som tar hand om kundernas turbiner en viktig roll i frontlinjen av våra serviceavtal. I denna roll kommer du att få arbeta i en spännande bransch i team med engagerade medarbetare.

Arbetsuppgifter
Just nu söker vi servicetekniker till våra nya parker Blakliden & Fäbodberget i Fredrika, du kommer att ingå i ett serviceteam med ansvar för service och underhåll av våra vindkraftverk i området. Vi söker dig med positiv attityd som tycker om att arbeta i team. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet och säkerhet. För att lyckas fullt ut med arbetsuppgifterna tror vi att du är en person som har goda kunskaper i el och/eller mekanik, är serviceinriktad och affärsmässig.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Felsökning och reparation på vindkraftverk, såväl mekanisk som elteknisk, daglig rapportering och registrering i vårt affärssystem, SAP
  • Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal
  • Kundkontakt med ägare kring kommande service/reparationer och tydlig rapportering av utförda åtgärder
  • Ansvar och skötsel av servicebilen inkl. dess lager
  • Ansvar för reservdelshållning och inventering av lokallager samt beställningar av material/reservdelar/verktyg, returgods mm.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet eller utbildning inom el, mekanik eller hydraulik. Du är även villig att utveckla dina färdigheter inom områdena
  • God allmän datorvana och vana av att dokumentera ditt arbete
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet som servicetekniker eller liknande arbete är meriterande
  • Körkort
Personliga egenskaper
Som person söker vi dig som är:
  • Lösningsorienterad och proaktiv i ditt sätt att arbeta
  • Säkerhetsmedveten
  • Strukturerad och med förmåga att arbeta både självständigt och i team
  • En service-minded team player med god förmåga att kommunicera med andra delar av organisationen
  • Bekväm med ett fysiskt arbete på hög höjd, flexibel med resor och förekommande oplanerad övertid
Särskilda krav:
Tjänsten innebär en del resande med övernattningar för olika vidareutbildningar samt assistans i andra områden. För denna tjänst är alltså hög flexibilitet vad det gäller resor och arbetstider ett absolut krav.
Ett krav för att erhålla anställning är ett godkänt för mast- och stolpintyg, vilket består av ett belastnings-EKG och läkarundersökning som utförs under rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Våra anställda är vår största tillgång. Förutom en konkurrenskraftig lön och fördelar, så som friskvårdsbidrag och snabb tillgång till specialiserad sjukvård, investerar vi i din utveckling. Efter en grundlig introduktionskurs erbjuder vi fortlöpande utveckling av dina färdigheter med ett väletablerat utbildningsprogram. Du får arbeta i ett team med stor mångfald och motiverade servicetekniker, i en stimulerande miljö i ett snabbt växande internationellt företag där god kommunikation och struktur är nyckeln till bra resultat. Då Vestas verkar för en jämställd arbetsplats välkomnar vi kvinnliga såväl som manliga sökanden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vestas

Placering

Åsele

Dela jobbannonsen

Anmäl annons