Service- och underhållstekniker till Lyreco

Service- och underhållstekniker till Lyreco

Lyreco Sverige AB · Växjö · Ansök senast 4 aug. (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som strävar efter att skapa en fantastisk arbetsdag för sina kunder varje dag? Då har du kommit rätt! Lyreco, en av Europas ledande leverantörer av produkter och tjänster till arbetsplatser, söker nu en Service- och underhållstekniker till vårt toppmoderna lager i Växjö där du bland annat får jobba med hissautomater, smalgångslager och ett automatiserat plocklager. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför ytterligare en service- och underhållstekniker som kommer att arbeta skift. 

 

Dina arbetsuppgifter             

Som service- och underhållstekniker på vårt lager har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av den tekniska utrustningen blir dina främsta arbetsuppgifter. Det innefattar bland annat automatlager, hissar, bansystem och annan hanteringsutrustning.  I rollen ingår även fastighetsunderhåll så som portar, stallage, plast - och bandmaskiner.  

 

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Reparation och underhåll av teknisk utrustning.
  • Fastighetsunderhåll
  • Genomförande av förebyggande underhållsåtgärder
  • Delaktighet i projekt såsom uppgradering av vår maskinpark
  • Felsökning och problemhantering.

 

 

 

 

Din profil

Som person är du en positiv problemlösare som har ett intresse för att skruva och ser lösningar där andra kanske ser problem.  Du är nyfiken, ambitiös och har en stark vilja att utveckla dina kunskaper inom området. Om du brinner för felsökning och teknisk problemlösning är detta en utmärkt möjlighet för dig att växa och trivas inom Lyreco. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

 

För att vara aktuell för tjänsten har du

  • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Ett par års teknisk arbetserfarenhet inom exempelvis mekanik, el, PLC och/eller IT.
  • Flytande kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
  • Elbehörighet är meriterande

 

 

 

 

Om oss

Lyreco är ledande i Europa och världens tredje största leverantör av produkter och tjänster till dagens och morgondagens arbetsplatser. Som specialister utökar vi ständigt vår expertis och vårt erbjudande för att kunna bidra till att våra kunder får ”a great working day”, varje dag.

Vi täcker arbetsplatsers produktbehov genom ett brett sortiment inom kontorsmaterial, städ hygien, kök servering, skola och förskola, förpackningsmaterial, möbler, sjukvård och omsorg, IT-tillbehör, profilprodukter, arbetskläder och personligt skydd.
Våra kunder finns i alla storlekar, från offentliga verksamheter, stora privata företag och organisationer till småföretag och privatpersoner. Vårt svenska huvudkontor hittar du i Borås, vi har säljkontor i Göteborg och Stockholm samt ett av Europas modernaste lager i Växjö. I Sverige är vi faktiskt näst störst inom e-handel.

Idag är vi omkring 600 medarbetare i Sverige. Vi tror att våra anställdas engagemang och mångfald är det som skapar den bästa kundupplevelsen och den högsta servicenivån. Därför strävar vi som ansvarsfullt företag och arbetsgivare efter att säkerställa bästa möjliga välbefinnande för våra anställda, oavsett var de arbetar och vad deras uppdrag är.

Välkommen till oss på Lyreco!
 

Ansökan

Under veckorna 27-32 är det på grund av semestrar enklast att nå oss via mail. Intervjuer kommer att inledas v.32. Sista ansökningsdagen är den 4 augusti 2024, men skicka gärna din ansökan så snart du kan. Detta är en direktanställning hos Lyreco som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på telefonnummer 070 149 70 60 alt anna.fransson@onepartnergroup.se.
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lyreco Sverige AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

OnePartnerGroup Sydost AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons