Jobbsafari är en del avschibsted logo

Service developer / Applikationsutvecklare för Cloud-tjänster till Cybercom

Bravura · Linköping

·

Ansök senast 13 apr. (37 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av molnbaserad datahantering? Har du dessutom ett brinnande intresse för framtidens teknik och ser dig själv arbeta i ett innovativt företag? På Cybercom står kompetensutveckling och teamkänsla i fokus. Ta möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med ett it-bolag i framkant.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cybercom Sweden AB.

Om företagetCybercom är ett innovativt konsultbolag som med teknisk expertis och god affärsinsikt hjälper företag och organisationer att fånga digitaliseringens möjligheter och skapa morgondagens hållbara lösningar.

Företaget drivs av hållbarhet och innovation och är specialiserade på systemutveckling, molntjänster och IT-säkerhet samt på att effektivisera verksamheter och utveckla digitala affärsmodeller. Cybercoms drygt 1 300 medarbetare arbetar på internationell basis med allt från förarlösa bilar, smarta industrirobotar och uppkopplade lyftkranar till nationella eID, hälsoappar, offentliga sektorns e-tjänster, informationssäkerhet och molnbaserad datahantering.

Företaget har medarbetare i Sverige, Finland, Danmark, Polen och Indien och uppdrag i ett 20-tal länder. Nu söker Cybercom nya medarbetare till kontoret i Linköping.

ArbetsuppgifterSom serviceutvecklare arbetar du som konsult i nära samarbeta med Cybercoms kunder. Du ansvarar för applikationsutvecklingen i företagets molnbaserade tjänster och tillsammans med tio andra medarbetare får du även möjligheten att arbeta inhouse, med att utveckla innovativa lösningar för IT-branschens morgondag. Du arbetar med ren applikationsutveckling i kombination med Machine learning. Du analyserar data och tar beslut som lämpar sig bäst för din kunds verksamhet. Därtill förväntas du även agera rådgivande mot kunden. Du arbetar proaktivt för att bidra med innovativa lösningar och idéer för att förenkla, utveckla och effektivisera företagets molnbaserade lösningar.

Cybercom erbjuder sina medarbetare en kontinuerlig kompetensutveckling. Utöver de kunskaper som utbyts via gemenskapen med drivna kollegor, finns Cybercoms "Innovation Zone". Konceptet innebär att du får vara med och utveckla morgondagens teknik i olika projektformer. Du som konsult står alltså aldrig stilla i din utveckling på Cybercom, utan nya utmaningar står ständigt redo till ditt förfogande.

Formella krav
  • Du har erfarenhet av att utveckla applikationer i Cloud-miljö
  • Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning som matchar kompetensområdet
  • Meriterande:
  • Du är certifierad i Microsoft Azure, AWS och/eller likvärdig certifiering
Vi tror att du som söker är allmänt nyfiken som person, framförallt på framtidens IT-lösningar. Du söker efter möjligheter att vara innovativ i ditt arbete och har lätt för att komma på nya idéer och infallsvinklar. Din ambition att ständigt utvecklas och du räds inte för att ta dig an nya utmaningar. Därtill är du uppmärksam och tillmötesgående. Du jobbar proaktivt för att leverera lösningar som passar dina kunders behov och uppskattar att skapa god kontakt med kunder samt medarbetarna i Cybercom teamet. Avslutningsvis värdesätter du lojalitet och långsiktigt engagemang till företaget du arbetar på och identifierar dig med verksamheten och kollegorna.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Big Data, Machine learning, applikationsutveckling, development, service development, serviceutveckling, molnlösningar, Cloud- lösningar, Cloud-tjänster, Microsoft Azure, Asher, Cloud, moln, AVS, AI, IT, Linköping, Heltid, AWS,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Linköping