Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serveringspersonal

SIN Ramen · Stockholm · Ansök senast 30 nov.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill bli en del av vårt team på vår nya restaurang SIN Ramen Lounge.

SIN Ramen är ett koncept med fokus på japansk ramen och bao. Med ramen och bao som kärnan i menyn vill vi skapa ett japansk casual dining där man även kan hänga och socialisera sig genom att avnjuta smårätter och populära asiatisk influerade drinkar och cocktails.

Har du en brinnande känsla till serviceyrket, föredrar att arbeta i team, är noggrann, ansvarsfull, social med en glad attityd, då är du välkommen att söka tjänsten hos oss.

Dina arbetsuppgifter hos oss är att ta emot gäster, servera mat samt dryck och hålla rent och snyggt i restaurangen etc. Att du utför dina arbetsuppgifter med 100% engagemang och med din unika personlighet kunna skapa en varm och trevlig atmosfär för både andra anställda och dina gäster. Vara tillgänglig för gästernas olika önskemål och viljan att alltid göra något speciellt för att skapa en unik och underbar matupplevelse.

Som serveringspersonal är du stresstålig, serviceminded, ansvarsfull, flexibel och social kompetent.

Erfarenhet inom branschen är meriterande men inte ett måste.

Vi kan erbjuda en tjänst på 50-75%. Rätt person har chans till en heltidsanställning framöver, timmar och lön diskuteras på plats!

Hos oss har du chansen att utvecklas. Vår restaurangkoncern är i ett expansionsskede och vi växer med fler kommande restauranger därför söker vi konstant efter duktiga och ambitiösa medarbetare. Tveka inte att höra dig till oss!

Bifoga ett fullständigt CV och övriga uppgifter.

Tjänsterna kommer att tillsättas omgående, så sök redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SIN Ramen

Placering

Stockholm

Kontaktperson

SIN F&B Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons