Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serveringspersonal till restaurangen på Cape East Spahotell i Haparanda

Serveringspersonal till restaurangen på Cape East Spahotell i Haparanda

StudentConsulting · Haparanda · Ansök senast 28 apr.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du precis som vi för service och bemötande i världsklass? Vill du med glädje och engagemang vara med och ge våra gäster en grym restaurangupplevelse! Då har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:

På Sveriges östligaste punkt börjar resan. I mötet mellan Sverige och Finland, i hjärtat av Tornedalen finner ni en spännande mix av olika kulturer och närheten till naturen. Tillsammans med ljuset och midnattssolen utgör detta paletten för vår Skandinaviska inredning. Cape East är ett av 6 hotell inom Pite Havsbad Group hotellkoncern. Cape East håller öppet året runt med hotell, spa, restaurang, konferens, camping m.m. Cape East utsågs till årets spa 2011, en titel vi nu ämnar återta! Hotellet har 154 hotellrum och 7 konferenslokaler. Under sommaren 2022 har campingen utökats och fortsätter att utökas under sommaren 2023.

Vi söker dig som vill jobba extra. Möjlighet till fast tjänst finns. Du älskar att omge dig med människor, gillar ett högt tempo och alltid ser till gästens bästa. På Cape East är ingen dag den andra lik och du kan räkna med en rolig arbetsplats där du får träffa människor från hela världen. I restaurangen serverar vi mat och dryck av hög kvalitet. Från att vi välkomnar våra gäster till bords till att gästen lämnar restaurangen är det vi som ser till att de har en fantastisk upplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot beställningar, servera mat och dryck, hantera kassa och bordsbokningar.

Arbetstiden kan variera mellan dag/kväll och helg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett allmänt intresse av mat och dryck, samt är passionerad av att leverera service i toppklass. Vi ser gärna att du som söker är en utåtriktad person, gillar fart och fläkt i arbetet och är en lagspelare. Eftersom Cape East tilltalar en internationell publik ser vi gärna att du har goda kunskaper i engelska eller svenska, det är meriterande om du behärskar finska. Vi kommer lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Har du några funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta Tim på restaurangchef@capeeast.se
Ansökan görs på StudentConsultings hemsida. Sök redan idag! Intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Haparanda

Dela jobbannonsen

Anmäl annons