Jobbsafari är en del avschibsted logo

Server- och Nätverkskonsult

Centric Professionals AB · Linköping · Ansök senast 26 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som drivs av att skapa affärsvärde med hjälp av moderna tekniska lösningar. Du kommer ingå i ett starkt företagskoncept och blir en del av deras fortsatta expansion.

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill se ett varierat och kundnära arbete där din tekniska kunskap samt förmåga till service och problemlösning gör skillnaden. Du ansvarar för att utveckla kundens IT-miljö enskilt, parallellt i team och även i projektform.

För att lyckas i denna roll tror vi du har initiativkraft, framåtanda, engagemang och ansvarskänsla. Du erbjuds ett ansvarsfullt, stimulerande och utvecklande arbete i ett företag där du är en nyckelperson med goda möjligheter att forma just din roll. Du kommer till ett företag som främjar tillväxt genom kunskap, digitala lösningar och personligt stöd. Du rapporterar direkt till regionchefen i Linköping.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas som server- och nätverkskonsult i en stimulerande och trevlig miljö. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av liknande arbete där du har drivit och ansvarat för kunders IT-miljö och drift. Du vet därför hur tekniken effektivt kan nyttjas för att uppnå stabila och driftsäkra system för våra kunder.

Du har flera års arbetserfarenhet och relevant kompetens inom nedanstående områden:
  • Windows Server och klienter
  • Virtualiseringsteknik - Hyper-V eller VMware
  • Goda kunskaper i AD
  • Brandväggar och VPN-lösningar
  • Backuplösningar
  • Managerade lösningar
  • Hostade lösningar
  • Office 365
Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper och vi ser att du har ett driv att ständigt utvecklas. Det är extra meriterande om du har erfarenhet och kunskaper inom Microsoft Azure och certifieringar inom server och/eller nätverk.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-15 93 60 eller kim.dalhammer@centric.eu.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Professionals AB

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons