Jobbsafari är en del avschibsted logo

Seniora Javautvecklare, mobiltjänsterna, Handelsbanken i Malmö

Seniora Javautvecklare, mobiltjänsterna, Handelsbanken i Malmö

Randstad · Malmö · Ansök senast 7 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Handelsbanken befinner sig i en expansiv fas och satsar mycket på IT och digitalisering. Det är en fantastisk möjlighet för dig som utvecklare att jobba inom ett spännande område med kompetenta kollegor och en ledning som driver dessa frågor!

Handelsbanken är en stabil arbetsgivare med generöst förmånspaket och det finns stora möjligheter att göra karriär inom organisationen.  

Handelsbanken fortsätter sin satsning på digitalisering och förstärker sitt mobila backendteam med ytterligare två Seniora Javautvecklare till sitt kontor i centrala Malmö. 

Teamet tillhör den avdelning som har ett helhetsansvar och är sammanhållande för mobilutvecklingen i Handelsbanken. Teamet består av åtta utvecklare idag, som är med och utvecklar det digitala kundmötet.

Vill du bli del av ett innovativt och kompetent team med mycket arbetsglädje i en branschledande organisation? 

Ansvarsområden

Som Senior Javautvecklare för Mobiltjänsterna i backendteamet kommer du att vara en del av de som vidareutvecklar och förvaltar bankens Mobiltjänster. Arbetet är varierande och innebär ett nära samarbete med affärsutveckling, klientutveckling, test, arkitektur och designers i leveransteam. Stämningen är positiv och hjälpsam både i teamet och på hela avdelningen.

Du kommer att arbeta inom ett område som har fokus på att leverera nytta för kunden så att kundupplevelsen förbättras ytterligare. Dessutom har du stora möjligheter att utvecklas i rollen som Javautvecklare i en agil miljö.

Kvalifikationer

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som backend Javautvecklare (Java 8 eller högre) i minst fem år och du behöver även ha erfarenhet av Maven, Git och Tomcat.

Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

De huvudsakliga teknologier vi använder idag är de som nämns nedan. Personlig lämplighet väger alltid tyngre än att bocka av varje enskild punkt.

Det är en bonus om du har erfarenhet av några av följande
• Java 11+
• Spring Boot
• REST-tjänster
• Moln/microservice – erfarenhet
• Docker erfarenhet

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i rollen och passa i teamet samt kunna driva utvecklingen framåt tror vi att du behöver vara en drivkraftig person, ha god social förmåga och kunna ta egna initiativ. Du är dessutom ansvarstagande, flexibel och vara kommunikativ.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Handelsbanken med Randstad Technologies. Vid frågor kring rollen som Javautvecklare är du välkommen att höra av dig till Elin Bjursten  Senior Recruitment Consultant på elin.bjursten@randstad.se eller 0738-56 74 56.

Ansök via vår hemsida: www.randstad.se/technologies 

Om företaget

Idag är vi en av världens mest stabila banker med en stark lokal förankring. Genom att fokusera på låg risk och hög lönsamhet kommer vi finnas där för våra kunder även i framtiden. Vi är också ett av Sveriges mest hållbara företag.

Handelsbanken IT är en av Sveriges största IT-enheter med drygt 2 000 medarbetare. Området omfattar allt från utveckling, innovation och design till underhåll och systemförvaltning. 

Det mesta av IT-infrastrukturen utvecklas och förvaltas av oss själva. På så sätt kan vi kontrollera hela kedjan från utveckling till produktionssättning. Bland rollerna hittar du bland annat utvecklare, IT-arkitekter, designers, driftledare och support. Vi har ett agilt arbetssätt där IT, verksamhet och affär arbetar tillsammans i team för att leverera kund- och affärsvärde.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons