Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior utvecklare inom orkestrering och automation av datanätverk

Senior utvecklare inom orkestrering och automation av datanätverk

Data Ductus · Stockholm · Ansök senast 25 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Senior utvecklare inom orkestrering och automation av datanätverk

Tekniken är vår drivkraft och vi arbetar helst i team. Som konsult har du möjlighet att arbeta med problemlösning och programmering i olika uppdrag i en mängd olika miljöer.

Affärsområdet NOA (network orchestration and automation) finns representerat i Skellefteå, Uppsala, Stockholm och Malmö. NOA har också internationella kontor och levererar till kunder på en global marknad.

Vad vi söker

Vi sätter stor vikt på personliga egenskaper där det för oss är viktigt att du är självgående och har ett driv att ständigt vilja lära dig nya saker, samt en vilja att dela med dig av dina kunskaper. Du agerar självständigt genom att ta initiativ och hittar alternativa lösningar om problem uppstår.

En förutsättning för tjänsten är att du trivs med att arbeta i team, är prestigelös och bra på att skapa relationer. Vi ser gärna att du har nära till skratt och humor Ett trevligt bemötande och en villighet att hjälpa till är nyckelorden hos oss, både inom företaget och mot våra kunder.

Vi söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du trivs i en internationell miljö med en mångfald av kundprojekt och teknik. Du är van att fånga och dokumentera kundens kravbild, rekommendera kundlösningar samt hantera kundförväntningar. Du har även förmåga att bryta ner stora komplexa problem i hanterbara delar som möjliggör kommunikation på både affärsmässig som teknisk nivå.

Vilka kvalifikationer söker vi

Det är viktigt att kunna omfamna konsultrollen och vara beredd på föränderliga arbetsuppgifter med nya kunder och ha en förmåga att analysera nya situationer.

Du har goda kunskaper i Python, Java och/eller C/C++ med vana av att arbeta med Linux eller andra öppna operativsystem.

Du har en relevant högskoleutbildning alternativt bred, dokumenterad erfarenhet inom mjukvaruutveckling.

Du behöver kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Meriterande är om du har jobbat med orkestrerings- eller automationsplattformar som Cisco NSO, VMWare TCA, Kubernetes eller liknande.

Vad vi erbjuder

Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation med bra gemenskap. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som du, precis som vi, håller högt. Du kommer gärna med idéer och är en lagspelare som gillar att hjälpa andra att bli bättre och försöker få saker att hända när du arbetar i ett team.

Våra kunder uppskattar vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Egenskaper som behövs när kraven på lösningar är höga, tidsramar är snäva och uppdragen många gånger är hemliga. Det kräver också att vi hela tiden ligger i teknikens framkant för att kunna överträffa våra kunders förväntningar.

Därför satsar vi också mycket på personlig utveckling, inte minst på personalens kompetens. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling med stora möjligheter att påverka den själv och använder vår nätverksorganisation för att hitta likasinnade.

Vi vill förstås känna att vi har roligt på jobbet, och desto viktigare är det också att vi kan erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter.

Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och subventionerad massage.

Om företaget

Data Ductus är ett modernt, innovativt konsultföretag som jobbar i teknikens framkant som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support.

Om tjänsten

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Frågor

Kontakta gärna Ronny Bergström på vårt Stockholms-kontor om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når Ronny enklast på mail: ronny.bergstrom@dataductus.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Data Ductus

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Data Ductus Holding AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons