Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior underhållstekniker sökes till uppdrag i Tyresö

Senior underhållstekniker sökes till uppdrag i Tyresö

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 9 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig med kunskap inom PLC programmering och som tidigare arbetat med el-scheman för en spännande roll som underhållstekniker!

Information om uppdraget:

I denna roll kommer du att arbeta i en produktionsmiljö med underhåll av komplex maskinutrustning. Du kommer få ansvara för att utföra service, underhåll och felsökning av produktionslinjer samt kringutrustning och fastighetsutrusning.

Vidare kommer arbetsuppgifterna bland annat att bestå av:

* Förebyggande samt avhjälpande underhåll
* Felsökningar
* Serviceåtgärden och service montage
* Återrapportering samt uppföljning

Ditt övergripande mål är att verka proaktivt för att undvika driftstörningar eller att oplanerade produktionsstopp uppstår hos kund. Således är det mycket viktigt att vid vare arbetspass noggrant söka efter eventuella brister och föreslå åtgärder på dessa. Du skall också konstant verka för att förbättra och effektivisera kundens anläggning inom funktion, driftsäkerhet och miljö.

Arbetstider är förlagda och varierar mellantvå skift: 06.00-15.00 och 15.00-00.00

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Studentconsulting men jobbar ute hos vår kund i Tyresö.

Detta söker vi:

För att vara kvalificerad för tjänsten ska du ha kunskap om PLC programmering samt som har el-behörighet för fasta installationer. Vidare söker vi dig som har en gymnasial utbildning inom maskin, teknik eller fordon. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap inom mekanisk felsökning är meriterande men inte ett krav.

Som person är du självgående och kan utan problem strukturera upp och planera ditt arbete samt som trivs i en roll där du får ta mycket ansvar. Du har ett stort tekniskt intresse och drivs av att utvecklas inom din roll. Du har en mycket god social kompetens och har lätt för att kommunicera med andra människor.

Tjänsten ställer höga krav på en god teknisk förståelse såväl i praktiken som i teorin. Har du ett förflutet inom industri, produktion eller automation så kommer du att ha en stor fördel i de tekniska aspekterna.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten. Kom ihåg att motivera i det personliga brevet varför du är den person vi letar efter.

Sökord: PLC programmering, El schema, arbetsledning, underhållstekniker

Sökord: PLC programmering, El schema, arbetsledning, underhållstekniker

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons