Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior tekniker sökes till en roll som Teknik support specialist

2Complete · Stockholm

·

Ansök senast 28 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med att supportera dina kollegor som arbetar som servicetekniker på fältet. Din uppgift är att stötta dina kollegor till att bli de bästa tänkbara serviceteknikerna för att de i sin tur ska ge företagets kunder den bästa möjliga servicen.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att göra underlag för utbildning samt att hålla i utbildning. Du kommer att stötta dina kollegor på fältet samt analysera de problem som uppstår och arbeta proaktivt för att effektivisera arbetet för teknikerna. I denna roll finns det stora möjligheter till utveckling och förhoppningen är att du ska kunna stötta dina kollegor i Norden.

Vi söker dig som är intresserad av en heltidstjänst, företaget ligger i city och arbetstiderna är förlagda under kontorstid.

Din profil

Vi söker dig som är passionerad och brinner för teknik. Du har en gedigen teknisk erfarenhet med erfarenhet av el. Du har god vana av att stötta kollegor eller kunder i en tidigare roll. Vi tror att du trivs med att arbeta självständigt, är nyfiken och strukturerad som person. För att passa i rollen krävs det att du är analytisk, du är ödmjuk, hjälpsam och en riktig problemlösare. Vi tror att du är en doer, du vågar ta tag i saker och är duktig på återkoppling.

Vi söker dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper inom teknik och el. Har du också en utbildning inom något av följande eller en Ingenjörsutbildning är det meriterande.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@hotmail.com eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Senior tekniker, Servicetekniker, Teknisk support

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete

Placering

Stockholm