Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Systemutvecklare

Viskan System AB · Borås · Ansök senast 29 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Idag jobbar du som programmerare och har stort intresse för att skapa smart och hållbara lösningar. Du har förmodligen varit med och byggt de stora magiska lösningarna som till slut blev för komplexa för att underhålla, så att du nu föredrar enkla lösningar även om problemet som skall lösas är komplext. Du tänker på att alla stakeholders i projektet skall få lov att uttala sig för att slippa bygga ”fel” saker. Du automatiserar manuella arbetsprocesser – och du ser en vinning i det. Du skriver hellre ett test för mycket än ett för lite, detta för att det är viktigt för dig att bygga lösningar som håller i längden och ser till helheten i systemet. Du skulle tycka det vore roligt att visa dina kollegor hur en boll skruvas i en pingismatch, glänsa i en musiktävling eller bara softa med en fredagsöl. "Work hard and play hard!"

Med Nordens bästa e-handelsplattform växer vi så vi knakar och vill utöka vårt team med ytterligare en kunnig utvecklare till vårt kontor i Borås.

Du kommer att arbeta i gruppen för forskning och utveckling, vilka ansvarar för att utföra tidsbestämda projekt och utveckla lösningar för Viskans kunder. Arbetet är mycket varierande och du kommer att arbeta med att förbättra backend i Viskan e-handelsplattform. Många av våra system är baserade på Java, samt SQL-databaser i grunden. Du kommer att samarbeta med våra utvecklare, affärsutvecklare, tredjepartsleverantörer och kunder inom specifika projekt. Till ditt stöd för detta har du en grupp av väldigt kompetenta utvecklare och ett team av andra i samma roll som dig själv.

På frågan vad våra anställda tycker om med sitt arbete på Viskan är några svar:

  • Flexibiliteten att styra sitt eget arbete
  • "Work-life balance"
  • Utmaningar och möjligheten att hela tiden lära sig mer
  • Hög kompetens hos personalen
  • Långt fram i utvecklingen
  • Spännande kunder och projekt
  • Drivkraften hos företaget att hela tiden utvecklas
  • Gemenskapen

Från våra kunder får vi ofta höra att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss. Det beror förmodligen på att alla anställda, förutom en hög teknisk kompetens, har ett stort engagemang och ett genuint intresse av kundens verksamhet.

Om Viskan

Viskan grundades från JC på 1990-talet. JC var en kreativ smältdegel ur vilken det uppstod företag som Gina Tricot, Nudie Jeans, Lager 157, Weekday och inte minst Viskan.

Vi består idag av 50 experter på e-handel och abonnemang som älskar att skapa genomtänkta och intelligenta lösningar. Sedan 1998 har vi utvecklat och förnyat vår e-handelsplattform till att ligga i den absoluta tekniska framkanten. Med oss har man möjlighet att skapa överlägsna internationella e-handelslösningar som bygger på våra grundprinciper om enkelhet och automatisering.

En stor del av det som gör Viskan så starkt är en ständig innovationskultur. På vår forsknings- och utvecklingsavdelning råder febril aktivitet för att skapa förutsättningar för att Viskan skall fortsätta ligga i framkant. Idag använder fler än 50 företag, i olika verksamheter, Viskans lösningar på mer än 30 marknader.

#jobbjustnu



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Viskan System AB

Placering

Borås

Kontaktperson

Viskan System AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons