Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Systemutvecklare

Eventful AB · Enköping · Ansök senast 15 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du vår nya systemutvecklare?


Vill du jobba på ett företag som hjälper många av Sveriges friskolor och kommuner att automatisera deras molntjänster? Vill du jobba med produkter som förser hundratusentals lärare och elever med Microsoft Teams och Google Classroom? Vi söker en systemutvecklare till vårt team!


”Eventful är en oberoende leverantör som hjälper Sveriges skolor och kommuner att få ut så mycket värde som möjligt ur sina verksamhetssystem kopplat till ett flexibelt lärande med en tydlig molnstrategi. Vi på Eventful har alltid kundens bästa för ögat och vi jobbar alltid tillsammans för att på ett så bra sätt som möjligt ska kunna hjälpa våra kunder.”


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som senior systemutvecklare

Du ingår i Eventfuls utvecklingsteam och arbetar med att utveckla både interna integrations- och automatiseringsprojekt såväl som kundanpassade projekt. I utvecklingsteamet arbetar du med analys, implementering och test. Detta passar dig som motiveras av metodiska sätt att lösa problem.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare och kravställare inom företaget. På Eventful förespråkar vi ett öppet förhållningssätt där du får chans att dela med dig av dina tankar och idéer samt omsätta dem till konkreta lösningar.

Under den inledande perioden kommer du få stöttning och handledning av dina närmsta kollegor för att sedan övergå till mer självständigt arbete.


Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande tjänst. Du är en erfaren senior fullstack utvecklare / programmerare med ett brinnande intresse för att utveckla moderna system. Stort intresse för systemutveckling med den senaste tekniken finns hos dig. Du är kreativ, driven och tar egna initiativ. Du är utvecklingsorienterad, strukturerad, engagerad och trivs i en dynamisk miljö. Du är lyhörd och har erfarenhet av att ta en idé från konceptstadie till driftsättning och underhåll av den färdiga produkten.


Kompetenskrav

  • 5 års erfarenhet av fullstack utveckling
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


Meriterande kompetens

  • Erfarenhet av utveckling inom C# och React
  • Erfarenhet av utveckling mot Microsoft Graph, SharePoint eller Google API
  • Erfarenhet av systemintegrationer eller hantering av stora datamängder
  • Källkodshantering med GIT
  • Erfarenhet av CI/CD mot Microsoft Azure
  • Behandling av personuppgifter

Läs mer om Eventful på vår hemsida och lär känna dina nya medarbetare!


START:

I början av år 2021 med hänsyn till uppsägningstid


OMFATTNING:

Provanställning 6 månader därefter ev. heltid, tillsvidare


PLATS:

Enköping


SISTA ANSÖKNINGSDATUM:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag till jobb@eventful.se eller fyll i formuläret på vår hemsida.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eventful AB

Placering

Enköping

Kontaktperson

Eventful AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons