Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior strategisk nätplanerare / Senior nätplanerare

Senior strategisk nätplanerare / Senior nätplanerare

Bravura · Malmö · Ansök senast 20 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du lång erfarenhet av att arbeta som Strategisk nätplanerare eller projektering inom telekom? Har du en god förståelse för nätplanering och hur datakomnät bedrivs? Vill du vara med om att forma morgondagens telekominfrastruktur? Då har vi rätt jobb för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Network Projectum har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Network Projectum en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNetwork Projectum arbetar i framkant av tekniken och har väldefinierade processer, de leverera lösningar anpassade utifrån kunders behov och önskemål. Network Projectum är övertygade om att genom en bra leverans så skapar de långvariga och hållbara relationer med sina kunder. Företaget kan beskrivas som entreprenörsdrivet som är i ständig förändring och utveckling. På kontoret i Helsingborg möter du en livlig stämning där folk ofta är i rörelse.

ArbetsuppgifterI rollen som Strategisk nätplanerare har du ett övergripande ansvar som innefattar att skapa en strategisk plan för nätets design i Öresundsregionen. Du arbetar med detaljplanering, kalkylering, leverans och dokumentation av företagets expanderande fibernät. Du har många olika kontaktytor där samordning och tvärfunktionell interaktion är avgörande samt företräder företaget i möten med exempelvis myndigheter, kommuner och kunder. Vidare har du mandat och förväntas ta tunga strategiska beslut om vilka områden företaget ska gå in i och när det är dags för byggstart.

Formella krav
  • Flerårig erfarenhet av nätplanering/nätbyggnation (som nätplanerare, projektör, projektledare eller liknande)
  • Akademisk utbildning med inriktning på exempelvis samhällsbyggnad, stadsplanering, ekonomi eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
  • Administrativ erfarenhet av lönsamhetskalkyler och relevant byggdokumentation inom infrastruktur
  • Analytisk förmåga och förståelse för affärsmöjligheter
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
För att lyckas i rollen som Strategisk nätplanerare har du en bred kompetens inom området och kan föra dialog angående nät på ledningsnivåer. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och är duktig på att planera samt har en förmåga att fatta egna beslut. Du ser till uppdragets långsiktiga betydelse och konsekvenser, och anpassar dina handlingar efter detta. Du har intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Som person är du nyfiken och tycker det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av strategier och rutiner.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Öresundsregionen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: strategisk nätplanerare, nätplanerare, projektör, projektering, nätplanering, nätkonstruktion, dimensionering, teknisk dokumentation, fiber, teknik, telekom, öresundsregionen, skåne

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons