Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Software Developer till Ida Infront i Stockholm

Senior Software Developer till Ida Infront i Stockholm

Ida Infront · Stockholm · Ansök senast 29 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ida Infronts produktfamilj iipax möjliggör ett passfritt Europa, e-deklarationer, effektiva dna-analyser och mycket mer därtill. Vill du vara med att bidra? Här är teamarbete centralt och det finns goda möjligheter för dig som erfaren systemutvecklare att få sätta din egen prägel samt att på ett innovativt sätt bidra till företagets fortsatta förbättringsarbete.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare på Ida Infront får du möjligheten att ingå i högpresterande och tvärfunktionella team där alla kunskaper finns för att leverera kvalitet i projekten mot de olika kunderna. Ni arbetar agilt tillsammans för att realisera de krav som ställts på den lösning eller produkt ni utvecklar. Du och ditt team ansvarar för den tekniska lösningen, vilket innefattar arkitektur, design, utveckling och testning. Ni arbetar både med nyutveckling och förvaltning av de olika produkterna samt supporterar kunderna fortlöpande.

Ni är experter på systemutveckling och arbetar på ett sätt som garanterar hög kvalité och effektivitet samt bidrar till att ni alltid förbättrar er och ligger i framkant både vad gäller teknik och process. På Ida Infront uppmuntras innovation där du får stort utrymme och stora möjligheter att styra din vardag och att få ett utökat fokus och ansvar för något av dina specialistområden. Det kan till exempel vara inom front-end, back-end, arkitektur eller design. Det beror på vem du är och vad du brinner för!

Din profil

För att passa i rollen tror vi att du har erfarenhet av arbete med systemutveckling och har jobbat med mjukvaruutveckling i någon form. Du brinner för att arbeta med programmering och du har en högskole- eller universitetsexamen med systemutveckling som inriktning eller motsvarande kunskap och erfarenhet.
Vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet av:

Java
JEE
Objektorienterad programmering
Agila utvecklingsmetoder

Som person tror vi att du är strukturerad och besitter förmågan att kunna bryta ned en komplex uppgift i mindre hanterbara enheter. Det är också viktigt att du uppskattar samarbete och ser kunskapsutbyte med dina kollegor som en självklarhet. Vidare tror vi att du har ett genuint intresse av mjukvaruutveckling och problemlösning med passion för hantverket att skriva kod.
Du pratar svenska och gör dig förstådd på engelska muntligt och skriftligt samt har svenskt medborgarskap, vilket krävs för att arbeta i Ida Infronts säkerhetsklassade projekt.

Vad du erbjuds:
Det finns många fördelar med att arbeta hos Ida Infront Här blir du en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag med en platt organisation och stabil kundbas. De är också ett värderingsstyrt företag med stark laganda, och satsar på att ge sina medarbetare och ger dem goda möjligheter till kompetensutveckling.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Ida Infront med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Daniella Möller på 013-495 88 16 alt daniella.moller@skill.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ida Infront

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons