Senior Säljare / Affärsutvecklare till Roca Industry, Stockholm / Jönköping

Roca Industry · Jönköping

·

Ansök senast 17 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Senior Säljare / Affärsutvecklare
Stockholm / Jönköping
Vi befinner oss mitt i en spännande tillväxtresa och söker dig som vill bidra till vår fortsatta framgång - från produktion till försäljning utan fördyrande mellanled. Välkommen till ett företag som äger hela processen.

Om tjänsten
Vi söker nu en relationsskapande affärsutvecklare med ett brinnande intresse och känsla för att bygga och stärka relationer med våra befintliga kunder i Sverige. Din huvuduppgift som affärsutvecklare är att driva och utveckla våra affärer inom våra kundsegment; återförsäljare och slutkunder inom tillverkningsindustrin.

Du kommer att ha en central funktion hos oss där din personliga inställning är helt avgörande. Hos oss på ROCA får du vara med och skapa innovativa produktlösningar - alla idéer som gagnar våra kunder och oss är välkomna. Din produktportfölj innehåller fler av våra spännande produktområden inom beslag för inredningsglas, dörr- och fönsterbeslag samt OEM.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med och påverka i en platt organisation anpassad för snabba beslut och okomplicerade beslutsprocesser. För att lyckas som affärsutvecklare hos oss brinner du för att påverka och skapa! Vi söker dig som är förtroendeingivande handlingskraftig och strukturerad samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du tillsammans med oss ska kunna leverera.

Du utgår från ditt hemmakontor som vi tror ligger i Jönköping med omnejd, alternativt kontoret i Stockholm, Tyresö. Det kommer att vara en del resor i tjänsten, cirka 30-40 övernattningar per år.

Vi söker dig som:
  • Brinner för att hitta nya vägar och gå utanför komfortzoner varje dag, samt att ha drivkraften att vara med och skapa en kreativ anda som smittar av sig.
  • Har minst sju års erfarenhet från liknande tjänst, företrädelsevis inom tillverkningsindustrin.
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ.
  • Har ett gediget tekniskt intresse.
  • Kan driva affärsprocesser hela vägen i mål.
Vi erbjuder dig:
  • Frihet under ansvar
  • En platt organisation med snabba beslutsprocesser
  • Entreprenörsdrivet bolag med en stor passion för utveckling och tillväxt
  • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner
  • Tjänstebil
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolens Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Daniel på 0720920963. Urval sker löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Roca Industry

Placering

Jönköping