Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior revisorsassistent till Audit & Assurance i Jönköping

Senior revisorsassistent till Audit & Assurance i Jönköping

Deloitte Sweden · Jönköping · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med branschens mest nöjda klienter?

Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas genom arbete med såväl stora som små och medelstora bolag i olika branscher. Utöver att vara med och driva din egen utveckling så ges du även möjligheten att vara med och utveckla vår verksamhet. Det innebär att du till exempel får ansvar för mer juniora kollegor och deras klientleveranser parallellt med dina egna klientuppdrag. Du får driva och utveckla våra befintliga klientrelationer och aktivt arbeta med försäljningsarbetet genom att upprätta nya affärsrelationer. Du får även vara med och utveckla morgondagens innovativa och moderna revisionstjänster på en starkt föränderlig marknad. Som medarbetare hos Deloitte är du en del av världens största konsult- och revisionsnätverk.

Vi söker

Vi söker dig som har en ekonomexamen och minst 2 års erfarenhet av arbete med revision. Du får gärna vara auktoriserad revisor men det är inget krav. Du har intresse av att jobba med revision och rådgivning till såväl stora som små bolag, både privatägda och publika bolag. Du har en stark drivkraft, ledaregenskaper och samarbetar bra med dina kollegor. Du tycker om att påverka din egen arbetssituation och tar ansvar för din egen utveckling. Du brinner för klientservice och har en god analytisk förmåga, ett affärsmässigt tänkande samt förmåga att etablera förtroendefulla kontakter. Du är även öppen för förändring och att hitta nya innovativa lösningar.

Vi erbjuder

Du får arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du har stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Du får vara en del av ett företag som har stora framgångar på marknaden. Vi erbjuder även;
  • tillgång till ett globalt företag och ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor,
  • frihet och möjlighet att utveckla dig själv och vår verksamhet inom Kluster Syd,
  • en spännande mix av klientuppdrag,
  • stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och utveckling,
  • en miljö där alla delar med sig av sina erfarenheter och kompetenser,
  • tillgång till en av världens största konsultorganisationers globala nätverk.
Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Grahnat, Manager Audit, egrahnat@deloitte.se eller Pernilla Rehnberg, Partner Audit, prehnberg@deloitte.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Linn Sigra på Human Resources, telefon 070 - 080 27 26.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Deloitte Sweden

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons