Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior rekryterare till fordonsindustrin!

Adecco Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 30 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en gedigen erfarenhet av rekrytering där du självständigt ansvarat för dina egna rekryteringsprocesser från start till slut? Är du resultatorienterad och kommunikativ samt vill vara en del av en global miljö i förändring? Vi söker nu Seniora rekryterare för framtida uppdrag hos vår globala kund inom fordonsindustrin.



Om tjänsten
Vår kund är ett av de ledande bolagen inom fordonsindustrin. Branschen står inför många spännande förändringar inom de kommande åren och som Senior rekryterare kommer du vara en viktig del i denna resa. Du kommer att tillhöra ett engagerat rekryteringsteam som karaktäriseras av resultatfokus och affärsanda och som tillsammans arbetar för att kompetenssäkra företaget. Som Senior rekryterare arbetar du med hela rekryteringsprocessen; från kravprofilsdiskussion med chefer inom organisationen, till annonsering, nätverkande, urval, intervjuer, personlighetstester och slutligen val av slutkandidat.

Du kommer också att driva arbetet i att skapa och upprätthålla ett kontaktnät med kandidater inom relevanta kompetensområden och därigenom säkerställa en stark proaktiv uppställning av kandidater för framtida rekryteringar. Du arbetar nära chefer inom organisationen där du konsulterar de kring hela rekryteringsprocessen samt bistår med din gedigna kunskap kring arbetsmarknaden. Till din hjälp kommer du också att arbeta i ett nära samarbete med avdelningar inom Employer Branding, Succession Management and Assessment. Tillsammans skapar ni en enhetlig, samt marknadens i särklass bästa, external branding och kandidatupplevelse av företaget. I din roll ingår givetvis också att hålla dig uppdaterad i företagets Code of Conduct, relaterade policies och lagar och säkerställa att ditt område är enhetligt med dessa. Du ansvarar också för att alla rekryteringar genomförs på ett standardiserat sätt, att det följer etiska aspekter och diskrimineringslagstiftning. Slutligen arbetar du även med att förbättra och effektivisera processer och arbetssätt.

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av rekrytering där du ansvarat för hela rekryteringsprocessen och är van vid tempo och krav på leverans. Vi tror också att du har en utbildning inom Human Resources eller dylikt i grunden. Om du har arbetat med kvalificerad search, gärna med verktyg såsom LinkedIn samt har erfarenhet av att använda personlighetstesterna MAP och Matrigma är detta väldigt meriterande.

Som person är du resultatorienterad och brinner för att hitta rätt person till rätt plats. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som Senior rekryterare arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via Jonatan.Goransson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons