Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Redovisningsekonom

Clockwork Bemanning och Rekrytering · Uppsala · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven och engagerad redovisningsekonom som brinner för att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Behärskar du bokslut och deklarationer i sömnen? Då är detta något för dig!

Vi söker nu en senior redovisningsekonom till vår kund i Uppsala. Som redovisningsekonom kommer du arbeta i en omväxlande och utvecklande miljö, där du är spindeln i nätet i verksamheten och stöttar den operativa ledningen med ekonomisk rådgivning. Du ansvarar för hela redovisningsprocessen där du gärna effektiviserar processer, samt bidrar med värdeskapande ekonomisk rådgivning.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:
  • Upprätta bokslut och årsredovisningar
  • Upprätta bolags - och inkomstdeklarationer
  • Skatt- och momshantering
  • Rapportering och rådgivning
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
Dina kvalifikationer:
  • Universitets - eller Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning, samt ett par års erfarenhet av kvalificerade redovisningsfrågor.
  • Självgående att upprätta bokslut och årsredovisning.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som skrift
Din profil

Idag arbetar du troligen som redovisningsansvarig, redovisningsekonom eller redovisningskonsult. Vi ser gärna att du haft ett helhetsansvar för ett bolags redovisning. Vidare tror vi att du har ett systemintresse och är van att arbeta i Excel och relevanta affärs- och stödsystem. Har du erfarenhet av processutveckling och digitalisering samt införande av nya system är detta meriterande. Det är även meriterande om du behärskar frågor som berör lön.

Som person tror vi att du är glad och prestigelös, och du trivs både att arbeta i team och självständigt. För att lyckas i rollen som redovisningekonom bör du också vara strukturerad, noggrann och självgående. Vi tror även att du är stresstålig och van att hantera mycket information samt att du är duktig på att prioritera.

Låter detta intressant för dig?
Välkommen in med din ansökan

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Axel Elveljung via mejl: axel.elveljung@clwork.se eller telefon 0708 - 21 53 12. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Bemanning och Rekrytering

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons