Senior Redovisningsekonom till Hako Ground & Garden AB

Hako Ground and garden AB · Halmstad

·

Ansök senast 30 sep. (2 dagar kvar)

Om kunden
Tillsammans med vår kund Hako Ground & Garden söker vi nu en senior redovisningsekonom!

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fyra olika affärs-/produktområden som vi kallar för Städ, Park & Mark, Golf, Hem & Trädgård samt Begagnat. Vi har dessutom affärsområdet Eftermarknad, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner. Vi vet att kombinationen starka varumärken - kvalitet - service, är en vinnare i längden vilket gör att vi kan bygga långvariga relationer med våra kunder. Vi på Hako Ground & Garden ser alltid till att du väljer rätt maskin, till rätt yta, så att du kan glädjas många, många år framöver.

Läs mer om företaget på www.hako.se.

Arbetsbeskrivning
I rollen som senior redovisningsekonom ansvarar du självständigt för bokslut, rapportering samt konsolidering av tre bolag. Vidare ansvarar du för moms, skatt samt avskrivningar och har löpande kontakt med externa parter så som bank och skatteverket. Du blir en del av ett team ekonomer och rapporterar direkt till Ekonomichefen.

Erfarenhet
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande med minst fem års arbetslivserfarenhet inom seniora redovisningstjänster med inslag av koncernredovisning. Det är meriterande om du har arbetat i SAP samt har systemintresse. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska. Du har en förmåga att strukturera upp och prioritera dina arbetsuppgifter och tar eget ansvar och initiativ.

Personliga kvalifikationer
Som person är du nyfiken och engagerad och brinner för att leverera resultat av hög kvalitet. Du har god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Du är med andra ord en prestigelös lagspelare. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du är analytisk i ditt tankesätt och van vid att arbeta självständigt.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev. Då vi arbetar löpande med urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hako Ground and garden AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Emily Hann

0708399725