Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Rådgivare Matsvinn

eSmiley · Malmö · Ansök senast 8 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

Som senior rådgivare hos eSmiley jobbar du med högaktuella frågor och digitala system som hjälper restauranger och storkök att bli bättre på att minska sitt matsvinn. eSmiley är väl etablerade i Danmark och tar nu nästa steg för att bygga upp en framgångsrik nordisk organisation. Du kommer att ha en nyckelroll i detta team som ansvarig för att ge de svenska kunderna kvalificerad rådgivning i fråga om matsvinn, livsmedelsekonomi och hållbarhet.

För dig som brinner för hållbar utveckling inom livsmedelshantering och som vill jobba med utveckling finns här en unik tjänst! Tjänsten är placerad i Malmö.

Sökord: livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet, livsmedel, haccp, livsmedelshantering, foodwaste, egenkontroll, livsmedelsinspektör

Om verksamheten

eSmiley är Nordens största leverantör av digital egenkontroll till storkök, restauranger och hotellkök. Med våra verktyg kan restaurangen ha en säker livsmedelskontroll som skapar trygghet och säkerhet. Våra system omfattar automatisk temperaturmätning, digitala rengöringsplaner, utbildning och kvalitetssäkring och mer i ett och samma system.

Vi har även utvecklat ett effektivt digitalt verktyg som minimerar och förebygger matsvinnet i storkök. Det är till denna verksamhetsdel vi söker en svensk kollega som kan förmedla kunskap och rådgivning till våra svenska kunder.

Företaget är ett danskt företag med kontor i Danmark och Norge. Nu utvecklas verksamheten med kontor även i Finland och Sverige. Vårt svenska kontor finns i Slagthuset i Malmö, med närhet till HK i Köpenhamn.
Läs mer på www.esmiley.se

Mer om tjänsten

Alla restaurang- och storköksägare vet att matsvinn är ett högaktuellt ämne, däremot kan många restaurangchefer tycka att tiden inte räcker till för att sätta upp rutiner och system för att göra något åt saken. Här kommer eSmileys digitala system in som ett effektivt verktyg.

eSmiley har säljare som säljer in produkterna, du tillför sakkunskap och information som leder till goda affärer för eSmiley och kunden. Du ger råd om vad matsvinnet innebär, hur det kan minimeras och vad de innebär på kort och lång sikt för köket, samhället och planeten.

Du kommer att jobba strategiskt och praktiskt. Dina möten är fysiska och digitala, du agerar ute hos kunden, på mässor, i nätverk, och på alla olika plattformar där matsvinn diskuteras. Du kan leda eller delta i projekt hos kunder och samarbetspartners med syfte att minska matsvinnet.

Den svenska verksamheten är i startskedet, här finns ett par kollegor redan, men din roll kommer att präglas av uppstart och nyetablering. Du kommer att få forma tjänsten, här finns en fantastisk möjlighet för dig som vill utveckla en verksamhet med hög kvalitet!

Din profil

Du kommer från storköks- och restaurangbranschen. Relevant utbildning och erfarenhet för denna tjänst handlar om livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet, hållbarhet, kvalitet, egenkontroll och de regelverk som omgärdar livsmedelshantering och storkök. En pedagogisk utbildning eller erfarenhet är meriterande. Likaså önskar vi att du har jobbat i eller drivit större projekt som handlar om matsvinn.

Du kanske har arbetat som livsmedelsinspektör eller med att utveckla rutiner och arbetsmetoder inom livsmedelshantering. Du har en stark önskan att jobba med utveckling, har kanske startat och lett projekt med fokus att öka hållbarhet och hitta miljövänliga alternativ. Självklart har du också en vilja att göra bra affärer och tycker om att sälja.

Du är en mogen IT-användare och jobbar gärna i digitala system. Att du talar och skriver en vårdad svenska är krav, du bor i Malmö-trakten och har inga problem med att resa i tjänsten.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 8 oktober. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

eSmiley

Placering

Malmö

Kontaktperson

Lena Lilliér

0708121121

Dela jobbannonsen

Anmäl annons