Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior QA Engineer

GE Healthcare Bio-Sciences AB · Uppsala

·

Ansök senast 10 maj (3 dagar kvar)

Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av läkemedel. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.

Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier. Vårt uppdrag är att leverera verktygen och tjänsterna som de behöver, allt för att kunna leverera snabbare och säkrare vård till patienter.

Vi söker en Senior QA Engineer till vår QA-avdelning i Uppsala. Arbetet innebär att du kommer att vara kvalitetsansvarig i olika projekt och samarbeta i cross funktionella team både lokalt och globalt.

På QA kommer du att arbeta i ett team på ca 25 personer och ha ett tätt samarbete med erfarna kollegor där laganda, flexibilitet och tillit är avgörande för ett bra resultat. Vår avdelning befinner sig i en spännande utvecklingsfas med ett växande team. Hos oss får du möjligheten att vara med och påverka utvecklingen av vårt arbete och där du spelar en viktig roll i att säkerställa våra produkters kvalité i linje med våra kunders förväntningar.

Dina arbetsuppgifter

 • Vara kvalitetsansvarig i projekt och säkra att gällande kvalitetskrav uppfylls
 • Granska och godkänna projektdokumentation
 • Granska och godkänna avvikelser och ändringsärenden.
 • Stödja grundorsaksutredningar
 • Säkerställa kvalité i riskanalyser
 • Arbeta med förbättringar av arbetssätt och kvalitetssystem

Vem är du


 • Civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande
 • Kunskap inom ISO 9001 och GMP
 • Erfarenhet av produktionsprojekt, ny-produktutveckling, kvalitetssäkring av riskanalyser, hårdvaruutveckling, design control, valideringsgranskning, ändringshantering och avvikelsehantering. och kvalitetssäkring
 • Du är noggrann och drivande
 • Erfarenhet av att kvalitetssäkra riskanalyser
 • Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i kvalitetsorganisationer, god kännedom om ISO9001, GMP och gärna andra kvalitetsstandarder. I tidigare arbeten så tror vi att du har erfarenhet av kvalitetssäkring i produktionsprojekt, ny-produktutvecklingsprojekt, hårdvaruutvecklingsprojekt, erfarenhet av data integritet, validering samt datasystemvalidering (CSV), riskanalyser/riskhantering, avvikelsehantering, ändringshantering och design control.

Som person är du noggrann, uthållig och har förmåga att ta egna initiativ samt har en helhetssyn. Du är en drivande person som kan arbeta både självständigt och i grupp och gärna tar en ledande roll. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vilka är vi?

Oavsett din roll, ger vi dig ett syfte och en utmaning varje arbetsdag. Om du drivs av att göra världen till en bättre plats genom vetenskap och medicin, kommer du att känna dig hemma här. Är du flexibel, nyfiken och envis är du rätt person. Trivs du dessutom i en global kultur, kan detta vara platsen för din fortsatta karriär.

För frågor rörande tjänsten kontakta:

Silvia Hellström, QA Leader, silvia.hellstrom@cytiva.com, +46 72 245 06 75

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du veta mer? Spana in vår Careers webbsida, Instagram-kanal och LinkedIn-sida!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GE Healthcare Bio-Sciences AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Cytiva Sweden AB