Jobbsafari är en del avschibsted logo

SENIOR PROJEKTLEDARE, OMRÅDESANSVARIG OCH BYGGLEDARE

SENIOR PROJEKTLEDARE, OMRÅDESANSVARIG OCH BYGGLEDARE

Svensk Beläggningstjänst AB · Göteborg · Ansök senast 27 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med på en tillväxtresa i ett företag där du får möjligheten att påverka och vara en nyckelperson på resan framåt? Vi söker nu drivna Projektledare med områdesansvar, seniora Projektledare och Byggledare.

I vårt bolag har du möjlighet att utifrån omvärldsanalys hitta nya möjligheter och nya sätt att handla upp och leda entreprenader. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person att växa i rollen och axla större ansvar. För att skapa effektivitet finns flexibilitet avseende geografisk placering av ditt dagliga arbetskontor. Kom och var kreativ, målmedveten och engagerad tillsammans med oss på Svensk Beläggningstjänst.

Vi söker:

Projektledare med områdesansvar

I rollen som Projektledare med områdesansvar har du det övergripande ansvaret för projekten som bedrivs i ditt område. Förutom ansvar för projektens genomförande kommer du att leda, planera och utveckla ditt geografiska område. Du har resultatansvar och förväntas öka effektiviteten och lönsamheten genom att sätta mål som du sedan följer upp. Du kommer ha ett personal- och arbetsmiljöansvar. Viktigt i denna roll är att utveckla, motivera och skapa laganda. Du kommer ingå i ledningsgruppen för bolaget.

Projektledare med flera års erfarenhet

I rollen som Projektledare är du en nyckelperson med kundansvar där du i form av specialist arbetar i hela processen avseende upphandling, förfrågningsunderlag, kontraktsmöten samt vara tekniskt stöd i entreprenader. Vidare arbetar du även aktivt med uppföljning av dessa tillsammans med våra kunder. Du arbetar även ute i fält med att leda beläggningsentreprenader.

Byggledare

I rollen som Byggledare arbetar du i olika delar av projektet och är ett stöd för våra kunder. Du kommer ansvara för det dagliga i projektet och säkerställa att tidplaner följs. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara att planera beläggningsunderhåll, kalkylarbete, besiktningar, uppföljning och leda byggmöten. Du kommer även att driva egna projekt.

Dina erfarenheter och kompetenser

För att lyckas i rollerna har du arbetat några år inom branschen och känner dig trygg i din yrkesroll och vill utvecklas vidare. Vi söker dig som har erfarenhet av att driva projekt inom asfalt, mark och anläggning. Det är fördelaktigt och meriterande om du tidigare har varit yrkesarbetare och har den grundläggande förståelsen för det praktiska förfarandet. Det är även meriterande, dock ej krav, om du har en relevant högskoleutbildning.

Som person tror vi att du har en god affärsmässighet och har möjlighet att agera utifrån ett helhetsperspektiv på den egna verksamheten men även i relation till kund. Du är duktig på att bygga långsiktiga relationer på ett förtroendeingivande sätt. Genom en god samarbetsförmåga kommer du komma fram till win-win lösningar. Du är även resultatorienterad och har förmågan att lägga i en extra växel när hinder uppkommer. Genom rak och tydlig kommunikation är du effektiv när du förmedlar ditt budskap, men har också förmågan att lyssna in och förstå motparten.

Att arbeta tillsammans med oss på Svensk beläggningstjänst

Svensk Beläggningstjänst är specialister inom entreprenad, asfalt och upphandling. Vi vill vara hela branschens kunskapskälla och oberoende part man vänder sig till avseende entreprenadfrågor samt vara branschledande inom asfalt. Fokus ligger på att hjälpa kommuner vid både entreprenadupphandling och vid utförande. Tillsammans skapar vi ett positivt arbetsklimat för både kund och leverantör genom hela projektet. Vi tror starkt på att en lyckad entreprenad börjar med en bra upphandling.

Svensk beläggningstjänst erbjuder en unik anställning där du blir en nyckelperson i ett litet företag vars målsättning är att förändra branschen och vara ”bättre för alla”. Hos oss får du arbeta med drivna och engagerade medarbetare med mångårig erfarenhet av att handla upp och leda entreprenader. Vi är ett entreprenöriellt bolag och ser inga begränsningar utan snarare möjligheter. Hos oss får du även ta del av goda förmåner som är lika bra eller bättre i relation till branschen.

Information och ansökan

Har vi väckt ditt intresse för att jobba på Svensk beläggningstjänst? Ansök så snart som möjligt – rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Varmt välkommen att kontakta Cecilia Alegria Furberg–Hr konsult, 073-925 25 86, jobb@sblt.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Beläggningstjänst AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Svensk Beläggningstjänst AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons