Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior .NET-utvecklare till Nexers inhouse team

Senior .NET-utvecklare till Nexers inhouse team

Nexer AB · Alingsås · Ansök senast 15 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Nexer söker nu en senior .NET-utvecklare till vår inhouse-enhet MyTeam med placering på Lindholmspiren i Göteborg alternativt i centrala Alingsås. Tjänsten ger möjlighet att arbeta med kundanpassade lösningar inom såväl nyutveckling som förvaltning hos en bred kundbas, i nära samarbete med erfarna och duktiga kollegor.

Bakgrund

På MyTeam har vi två centrala målsättningar; att leverera stabila lösningar som genererar nöjda kunder och att skapa trygga team med lyckliga medarbetare. Tack vare lång erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning är de processer vi använder väl beprövade och framgångsrika, och underlättar för oss att göra lyckade kundanpassningar efter krav och önskemål.

Majoriteten av verksamheten jobbar i scrum-team med frekvent kundkontakt som naturlig del av arbetet. För att kunna leverera brett i våra lösningar består gruppen av en härlig blandning av testare, applikationsutvecklare, fullstackutvecklare, projektledare och arkitekter. Vi arbetar aktivt för att skapa en god sammanhållning inom gruppen, både genom kompetensutvecklande initiativ men också med sociala aktiviteter.

Hur ser rollen ut?

I rollen som .NET-utvecklare på MyTeam arbetar du tillsammans med teamet med underhåll och vidareutveckling av våra många kundprojekt. Rollen innebär att vara mycket engagerad och delaktig i de leveranser som pågår, både arkitektur- och kodmässigt. Du jobbar i projektform, ofta med några åtaganden parallellt. Kunderna varierar i storlek och omfattning, med det gemensamma att de gett oss på MyTeam ett helhetsansvar över deras IT-lösningar, ofta i form av webbapplikationer med inslag av arbete med ramverk, CMS-system och Cloud.

Arbetet innebär även en del kundkontakt och möjligheten att samråd med kunden och teamet finna möjligheter att driva förbättringsprojekt och vidareutveckla nya idéer för att möta utmaningar som dyker upp under arbetets gång.

Din bakgrund

Rent teknisk önskar vi att du är välbevandrad i .NET-sfären, gärna med erfarenhet av en roll som systemarkitekt eller en ambition att röra dig åt det hållet. Således är det meriterande att ha koll på både backend och frontend. Att arbeta agilt enligt scrum-metodik och använt versionshanteringsprogram såsom GIT är också en förutsättning för att lyckas väl.

Som person är du självgående och ansvarstagande, är strukturerad och har ett stort intresse för teknik. Du är social, kommunikativ och tycker om att jobba tillsammans med andra i team, och låter gärna glädje och humor ta en plats i det vardagliga arbetet.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail, men om du har specifika frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Joakim Johansson på Joakim.Johansson2@nexergroup.com. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Om Nexer

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Pink Programming, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision Put your heart in it and make it happen genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång. Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 1 600 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer AB

Placering

Alingsås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons