Jobbsafari är en del avschibsted logo

.Net utvecklare med erfarenhet av Episerver till inhouseteam

.Net utvecklare med erfarenhet av Episerver till inhouseteam

Nexer AB · Alingsås · Ansök senast 26 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Nexer söker nu en senior systemarkitekt till vår inhouse-enhet MyTeam med placering på Lindholmspiren i Göteborg alternativt i centrala Alingsås. Tjänsten ger möjlighet att arbeta med kundanpassade lösningar inom såväl nyutveckling som förvaltning hos en bred kundbas, i nära samarbete med erfarna och duktiga kollegor.

Bakgrund

På MyTeam har vi två centrala målsättningar; att leverera stabila lösningar som genererar nöjda kunder och att skapa trygga team med lyckliga medarbetare. Tack vare lång erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning är de processer vi använder väl beprövade och framgångsrika, och underlättar för oss att göra lyckade kundanpassningar efter krav och önskemål.

Majoriteten av verksamheten jobbar i scrum-team med frekvent kundkontakt som naturlig del av arbetet. För att kunna leverera brett i våra lösningar består gruppen av en härlig blandning av testare, applikationsutvecklare, fullstackutvecklare, projektledare och arkitekter. Vi arbetar aktivt för att skapa en god sammanhållning inom gruppen, både genom kompetensutvecklande initiativ men också med sociala aktiviteter.

Hur ser rollen ut?

Rollen innebär att vara mycket engagerad och delaktig i de leveranser som pågår. Du jobbar i projektform, ofta med några åtaganden parallellt, i olika storlek och omfattning beroende på uppdragets spännvidd. Ta fram systemlösningar åt våra kunder och arbetar med avancerad backendutveckling och integrationer i .NET och CMS plattformen Episerver.

Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid!

Din bakgrund
Bevandrad i .NET-sfären och har tidigare arbetslivserfarenhet av Episerver.
Har arbetat agilt enligt scrum-metodik och använt versionshanteringsprogram såsom GIT.

Utöver det är erfarenhet av Umbarco, DevOps och Azure meriterande.

Som person är du självgående och ansvarstagande, är strukturerad och har ett stort intresse för teknik. Du låter gärna glädje och humor ta plats i det vardagliga arbetet.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mail, men du som har frågor är mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristoffer Morsing på kristoffer.morsing@nexergroup.com.
Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer AB

Placering

Alingsås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons