Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior nätverkstekniker

Open Infra Core AB · Solna · Ansök senast 29 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

  • Vill du vara vår seniora tekniska nyckelspelare i vår expansion med sikte på att bli arkitekt framgent? Alternativt är du arkitekt redan.
  • Är du trött på att vara en liten del av en stor teknikorganisation där du känner att din ansträngning inte har någon synbar påverkan på resultatet?
  • Är du trött på internpolitik, oändliga möten och processer där resultaten lyser med sin frånvaro?
  • Vill du utvecklas i en dynamisk, snabbfotad verksamhet som strävar efter kontinuerlig förbättring?
  • Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Bakgrund

Open Infra är en av Sveriges mest framgångsrika aktörer inom byggnation och drift av fibernät till villor, flerfamiljshus och företag, till både tätort och landsbygd. Vi siktar på att ta positionen som Sveriges och norra Europas bästa leverantör av fiber och öppet nät till hus och hem!

Vi ser därför nu ett strategiskt behov av att insourca och växa inom arkitektur, nätverksteknik och inte minst support för att kunna möta våra kunders högt ställda krav på tillgänglighet och service och inte minst för att kunna bära ledartröjan med bravur!

Teknikavdelningen söker nu en erfaren nätverkstekniker som står med ett ben i arkitekturen. Du kommer att arbeta med fokus på konfiguration, drift, underhåll och felsökning i det aktiva nätet. Avdelningen och hela bolaget präglas av en entreprenörsattityd där allt går att lösa tillsammans. Vi är ett kompakt och dynamiskt företag och därför är det viktigt att du gillar kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift med både kollegor och kunder vid behov. Du rapporterar direkt till CTO.

Dina kunskaper och erfarenheter

Vi söker dig som vill jobba på ett prestigelöst och snabbrörligt bolag. Vi tror att du är en självgående, pragmatisk och lösningsfokuserad person som förstår svenska. Du behöver ha erfarenhet av att ha arbetat med operatörsnät och / eller stora nät. Som nättekniker kommer du jobba med att konfigurera, felsöka planera och vara med i utvecklingen av nätet.

Kunskapskrav

  • Drift och planering av stora nät
  • MPLS
  • IP-VPN och L2-VPN
  • IS-IS

Meriterande men ej krav

  • BNG
  • Multicast
  • QoS
  • Konfigurering av Radius, DNS, DHCP, Hopservrar
  • Cisco Certified Network Associate (CCNA)
  • Cisco Certified Network Professional (CCNP)

Vårt erbjudande

Vi tror på, och erbjuder individuell kompetensutveckling, en spännande och entreprenöriell arbetsmiljö med bra kollegor och med möjlighet att byta tjänst inom företaget, friskvårdsbidrag samt jul-och sommarfester! Vi är givetvis kollektivavtalsanslutna för din trygghet. Huvudkontoret finns i Frösundavik, Solna med närhet till mycket bra kommunikationer.

Kontakt

John Lindqvist, driftchef Open Infra, john.lindqvist(a)openinfra.com

Open Infra – för en hållbar framtid

Open Infra är etablerade på över 50 orter i Sverige och norra Europa. Vi är en av Sveriges mest framgångsrika aktörer inom utbygganden av fiber, vi förlägger, äger, förvaltar och utvecklar befintlig fiberoptiskinfrastruktur till privatpersoner, företag och kommuner.

Open Infra tror på en hållbar framtid med fiberoptiskinfrastruktur som bygger på öppna nät-principen där kunden kan välja bland flera tjänsteleverantörer. I koncernen ingår larmbolaget Gardio som erbjuder hemlarm med kamerabevakning, IOT och smarta hem-tjänster.

Open Infra drivs av en entreprenöriell attityd där allt går att lösa. Vi växer väldigt snabbt med bra lönsamhet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Open Infra Core AB

Placering

Solna

Kontaktperson

Open Infra Core AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons