Senior Managementkonsult inom IT- och digitaliseringsstrategi till Knowit // Stockholm

Oddwork · Stockholm

·

Ansök senast 30 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi skapar ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation! Och vilka är vi? Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden - Experience, Insight och Solutions. Hos oss på Knowit Insight finns digitala managementkonsulter som brinner för att samarbeta och hitta helhetslösningar inom alla dimensioner av verksamhetsutveckling, strategi och förändringsledning. Här välkomnas du av 25 glada kollegor som alla har passion för utveckling som gemensam nämnare. Är du vår nästa Seniora Managementkonsult?

Om tjänsten som Senior Managementkonsult inom IT- och digitaliseringsstrategi
Ditt största fokus är att skapa värde för våra kunder genom att hjälpa dem navigera i resan mot att digitalisera sina verksamheter. Vi har som mål att bredda vår organisation i Stockholm, där din förmåga att få med dig folk i rätt riktning är en viktig pusselbit. Tillsammans med ett sammansvetsat team, levererar du projekt till en bred kundkrets. Du kommer få stor del i vår interna verksamhetsutveckling inom styrkeområdet IT-strategi inklusive utveckling av nuvarande tjänste- och kundportfölj. Med dina ledaregenskaper bygger du förtroende både hos kollegor och kunder, på så sätt blir du en viktig kugge i vår tillväxtresa framåt.

Vi söker dig som...
...vet vad som krävs för att komma framåt. Med ditt strukturerade arbetssätt, leder du teamleveranser på ett situationsanpassat sätt inom digital strategi och exekvering. Med ditt entreprenöriella mindset och din förmåga att göra affärer kombinerat med ditt driv och nätverk, bygger du relationer och är med och påverkar bolaget i rätt riktning. Du tycker det är viktigt med en stark kultur och du föredrar en stark teamkänsla framför vassa armbågar.

Våra önskemål till dig:
  • Teknisk alternativt ekonomisk masterexamen
  • 5-10 års erfarenhet av att arbeta med strategiska frågeställningar/leveranser, varav 2 års arbetserfarenhet som managementkonsult, meriterande mot IT och digitalisering
  • Hanterar både svenska och engelska språket
Vad Knowit erbjuder dig
Du kommer in i ett bolag och organisation där snabba beslut fattas varje dag, där du får en ledande position och ett ansvar att bygga och utveckla oss framåt. Här kommer du få ett helhetsansvar med att utveckla, paketera, sälja in och leverera tjänster till kund. Vi är börsens mest jämställda bolag, det talar för sig själv vilket klimat vi önskar och har på våra kontor. Hos oss är kreativitet och innovation i fokus samt möjligheten att utvecklas och växa som person. Välkommen till en plats där kollegor bjuder på sig själva, sina erfarenheter och sin imponerande kompetens. Vi ser fram emot att ta del av dina erfarenheter, men framförallt Dig som person!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-09-30

Är du vår nya ledargestalt? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835