Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Maintenance & Engineering Manager till Arla

Arla Foods · Götene

·

Ansök senast 26 maj (19 dagar kvar)

Är du en trygg och tekniskt kunnig person som vill arbeta med underhåll inom livsmedelsindustrin? Brinner du för att uppnå resultat och bygga en stark och effektivt underhållsorganisation? Vi söker en Senior Maintenance & Engineering Manager till Götene Mejeri. I rollen kommer du leda ett kunnigt och engagerat team och bidra till att utveckla vårt mejeri. Vill du ta dig an en utmanande roll i en spännande bransch är det här rätt roll för dig.

Vad innebär rollen

Som Underhållschef kommer du att ha ansvar för att driva och uteckla underhållsavdelningen med 55 medarbetare och 5 direktrapporterande ledare samt 4 specialister. Avdelningen maintenance & engineering omfattar både förebyggande & akut underhåll, media, projektledning, produktions IT samt inköp av reservdelar och förnödenheter. Du bidrar till att identifiera och driva förbättringar samt ansvarar för implementering av investeringsprojekt. LEAN är en viktig del i vårt sätt att arbeta och vi lägger stor vikt på både kunskap och erfarenhet inom området. Vidare säkerställer du att vi når våra mål där säkerhet och kontinuerlig förbättring är en förutsättning för att höja anläggningens tekniska tillgänglighet på ett kostnadseffektivt och säkert sätt. Du rapporterar till Senior Site Director och ingår i mejeriets ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med inriktning mot teknik, alternativt att du erhållit motsvarande kunskap genom din arbetslivserfarenhet. Du är en stark ledare med erfarenhet av att arbeta inom underhåll. Vidare har du god datorvana, erfarenhet av underhålls- och verksamhetssystem. Du har även goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.

Du trivs i en roll där du får bidra med din tekniska kompetens, problemlösningsförmåga och där du får växla mellan strategiska och operativa uppgifter. Du driver på för att nå uppställda mål, utmana status quo och ser resultatet som ett kvitto på att du och dina medarbetare har gjort ett bra jobb. Som ledare är du tydlig, coachande och ser möjligheter framför problem. Du ser sambandet mellan att arbeta målfokuserat och bygga en stark organisation.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgården till tallriken". Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi är måna om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och Kontakt

Sista ansökningsdag är den 26 maj 2021 men vi kommer att hantera ansökningar löpande och tillsätter tjänsten när vi har hittat rätt kandidat. Välkommen att kontakta Marika Lifbom, Senior Site Director, på telefonnummer 073-259 4467 för mer information om tjänsten.

COVID-19 Notice:

We are busy producing dairy products so we can continue #fillingtheshelves and #feedingthenation. Recruiting talent to Arla thus stays one of our top priorities also during these difficult times. Necessity is the mother of invention, so we have moved to virtual hiring and onboarding processes so we enable candidates and our recruitment teams to get close while respecting social distancing. If at the final stages of a recruitment, a candidate would prefer to meet in person, we take all the necessary precautions to ensure everyone's safety.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arla Foods

Placering

Götene

Kontaktperson

Marika Lifbom

073-259 4467