Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior IT-Tekniker till växande bolag i Trollhättan

Senior IT-Tekniker till växande bolag i Trollhättan

Trinax AB · Trollhättan · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fick under 2019 och 2020 utmärkelsen som ett gasellföretag. I höstas expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 28 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

  • Gratis kaffe och frukt
  • Utbildning och kompetensutveckling
  • Teambuilding
  • Gemensamma aktiviteter
  • Tjänstepension
  • Träning på arbetstid
  • Möjlighet att växa inom bolaget

Rollen som Senior IT-tekniker

Du är en erfaren IT-tekniker som brinner för att hjälpa andra och har tidigare erfarenhet inom IT/service. Vi ser ett enormt värde i om du har stor erfarenhet av nätverk och säkerhet samt Microsofts produkter och tjänster. Då du kommer att vara med och hjälpa våra kunder att förenkla och säkra upp sin vardag kommer det krävas att du är trygg i att göra egna prioriteringar, arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi på Trinax AB lägger mycket tyngd på att hålla en hög servicegrad, vilket uppskattas av våra kunder. Då det är högt tempo och många tvära kast under en arbetsdag på Trinax lägger vi stor vikt i att du är lugn, strukturerad och gillar att ta ansvar. Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Trollhättan bor du inom lämpligt avstånd.

Vi arbetar mot tydliga mål och du kommer ha stor möjlighet att växa med oss. Som IT-tekniker kommer du mestadels att supportera såväl befintliga som nya kunder samt underhålla och utveckla våra interna servrar och system. Du kommer att ingå i vår IT-avdelning som idag består av 4 personer men du kommer att jobba självständigt mot kunder.

Arbetsuppgifter:

  • Support & Felsökning – både via fjärrsupport samt hos kund
  • Installation av mjukvara samt hårdvara
  • Nätverksinstallationer (brandväggar, switchar, WiFi mm)
  • Utveckling av intern IT-infrastruktur

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Trinax AB

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Trinax AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons