Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior IT Technician

Iver · Karlstad · Ansök senast 14 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till teamet i Karlstad söker vi nu en Senior IT Technician med djup kunskap i Citrix. Iver siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker dig som vill vara en del av vår nya gemensamma resa.

Om tjänsten
Rollen som Senior IT Technician utgör en viktig del av den tjänst som vi på Iver levererar till våra kunder. I rollen arbetar du med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i våra kunders IT-miljöer. Dessutom hjälper du våra kunder med nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten, som mestadels utförs i projektform.

I tjänsten ingår även kundansvar för ett antal av Ivers kunder. Du säkerställer att kunderna får all den service och support som krävs för att undvika IT-problem, att de har rätt teknisk förutsättning samt att leveransen överträffar deras förväntningar. I rollen som Senior IT Technician arbetar du såväl strategiskt som operativt och har nära dialog med hela leverans- och säljorganisationen.

Om dig
För att lyckas i din roll som Senior IT Technician har du en känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du är lyhörd och utrustad med ett riktigt starkt driv där det faller dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter som grundar sig i ditt brinnande tekniska intresse. Du delar gärna med dig av insikter till såväl kunder som kollegor, du har ett öppet och flexibelt arbetssätt och du trivs bra i att vara länken mellan tekniken och kundens verksamhet.

Vi ser att du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande samt flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av att driva olika förändringsprojekt ser vi det som meriterande.

Du bör besitta mycket goda kunskaper och ha stor erfarenhet av följande områden:
  • Citrix
  • Windows Server
  • Microsoft Azure
  • Microsoft 365
  • Installation, drift, felsökning, underhåll av Windows servermiljöer
  • Installation, drift, felsökning, underhåll av tredjepartsapplikationer på Windows
Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Om processen
I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Välkommen med din ansökan 14 mars.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Iver

Placering

Karlstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons