Senior IT Arkitekt till Castra

Castra · Stockholm · Ansök senast 29 nov. (130 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du ta ditt konsultande till nästa nivå hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Vi vet vad du tänker. Du har hört det förut. Men tro oss, det har du inte. Vårt körsbär på konsulttårtan är något annat. Sök jobbet och smaka själv!

Rollen

I din roll som Senior IT-arkitekt är du en nyckelperson inom IT-arkitektur med ansvar för att navigera och forma komplexa IT-landskap. Du har en djup och mångfacetterad erfarenhet som sträcker sig över flera områden, särskilt inom integrationsarkitektur, samt en gedigen expertis inom konceptuell och logisk arkitektur, design och teknisk modellering. Ditt förmåga att ta ledningen i projekt och erbjuda värdefullt stöd under upphandlingsprocesser inom IT utgör en central del av organisationens övergripande framgång.En viktig del i rollenär att säkerställa att organisationens IT-arkitektur är effektiv, säker och anpassad till affärsbehoven. Genom din omfattande erfarenhet och kompetens är du en specialist-resurs som stödjer organisationens tekniska utveckling och strategi.

Erfarenhet

 • Omfattande erfarenhet inom IT-arkitektur i komplexa organisationer, både privat och offentlig sektor.
 • God förståelse förintegrationsarkitektur.
 • Har djup kunskap och erfarenhetinom konceptuell ochlogisk arkitektur såväldesign och teknisk modellering.
 • Goda kunskaper och förståelse för teknik(er) och verktyg.
 • Kunskap inom UML för design.
 • Erfarenhet avprojektledning inom IT-arkitektur.
 • Erfarenhet av LOU ochIT-upphandlingar.
 • Genomförd ochdokumenterad utbildning inom IT-arkitektur

  Det bästa åt de bästa – vår personalfilosofi

  Castra är en konsultgrupp inom IT och management. Eller ja, en elite squad kan man säga. Vi samlar de vassaste och mest erfarna konsulterna, helt enkelt för att det är hos oss de får ut max i både kapacitet och livskvalitet.

  Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Det låter lite skrytsamt, förlåt. Men det är faktiskt inte vi som sagt det. Castra har sedan 2017 blivit certifierad av Great Place to Work och har de senaste tre åren blivit utnämnda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Som grädde på moset är vi även Gasell- och Karriärföretag.

  På Castra tror vi på frihet, utveckling och gemenskap. Du som konsult styr själv vilka uppdrag du tar, när du jobbar, om du vill levla upp någon kompetens och hur och mycket lön och semester du tar ut. Att du får bygga din egen logga är bara ytterligare ett bevis. Trodde du det var allt? Då trodde du fel. Stöd av bra chefer, aktiviteter, kompetent och snabbfotad säljstyrka, möjlighet till delägarskap, stora möjligheter attpåverka bolagets framtid och härliga kollegor – listan på vad som gör Castra till en fantastisk arbetsplats kan göras lååång. Summan av kardemumman är att hos oss är möjligheterna bra nära oändliga. Win för alla parter, säger vi.

  Castra har kontor i Göteborg, Stockholm, Eskilstuna, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping.

  Läs mer om hur det är att jobba hos oss påcastra.se/konsulterbjudande/

  Har vi lyckats väcka din nyfikenhet?

  Sök direkt via länken eller hör av dig till Charlotta Ljung på Charlotta.Ljung@castra.se eller 072 871 63 12

  Om arbetsgivaren

  Arbetsgivare

  Castra

  Placering

  Stockholm

  Kontaktperson

  Castra Group AB

  Dela jobbannonsen

  Anmäl annons